Termékkereső
Legfrissebb cikk

EHEIM infopont+: Légpumpák

A hangtalan működésükről és megbízhatóságukról elhíresült EHEIM Air Pump légpumpák jellemzőit, főbb tulajdonságait és a különböző teljesítmény-típusok összehasonlítását tartalmazza az alábbi összeállítás.
2015-05-26
Teljes cikk

Eheim: A nagy ősrobbanás előtt

Egyszer volt, hol nem volt, megszületett az igényes és megbízható akváriumi vízpumpa és szűrő. Természetesen nem így kezdődött... De vajon hogyan?
  2015-05-21

Tündöklő mindenevő

Múlt héten beszéltünk a egyéb fajok csoportjába tartozó halakról. Akkor ígértük, hogy néhányat bemutatunk belőlük. Íme az első, a Boeseman szivárványhala.
  2015-05-08

A Crystal red garnélák

A Crystal red az egyik legnépszerűbb garnéla az akvaristák között. Szépek, drágák és tartásuk sem egyszerű, ezért igazi kihívás a velük való munka.
  2015-04-14

Eheim skim350 felszíntisztító

Bizonyára mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor az akváriumvíz felszínén egy vékony hártya alakul ki. Ezt a külömböző mikroorganizmusok és a levegőben található szennyeződések (por, háztartási olaj-, zsírpára stb.) okozzák. Nem csak csúnya látvány, de káros is az akváriumra nézve, hiszen megakadályozza az oxigén természetes úton való vízbeolódását.
  2015-04-06

2014 akváriuma

Tisztelt Akvaristák!A Tavalyi év sikerén felbuzdulva a Tropicalfish KFT. szervezésével megrendezésre kerül -2014 akváriuma -versenyünk.A megmérettetést neves gyártók forgalmazói támogatják : Sera - Eheim a JBL és a Tetra -Tropica termékek itthoni képviselői , forgalmazói , hogy az ismertebbeket említsem. Természetesen egyéb gyártók is forgalmazók is felajánlottak nyereményeket.

Miért éppen akvárium?

Modern, urbánus világunkban, eltűnik közelünkből a természet, és bár a technika sok helyen már az embert is képes helyettesíteni, csodái iránti érdeklődés nem csökken. Minél messzebb kerülünk a természettől, annál inkább szeretnénk egy kis darabját otthonunkba. Ezért tartunk kutyát, ezért gondozunk díszmadarat és még sorolhatnám. De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy naponta többször kiadós sétát tegyen egy kutyával, és gyakran a szomszédok nem tudnak azonosulni díszmadártartó szenvedélyünkkel, ha védenceink éktelen rikácsolással üdvözlik hajnalban a nap első sugarait.

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum