Termékkereső
Legfrissebb cikk

A Crystal red garnélák

A Crystal red az egyik legnépszerűbb garnéla az akvaristák között. Szépek, drágák és tartásuk sem egyszerű, ezért igazi kihívás a velük való munka.
2015-04-14
Teljes cikk

Eheim skim350 felszíntisztító

Bizonyára mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor az akváriumvíz felszínén egy vékony hártya alakul ki. Ezt a külömböző mikroorganizmusok és a levegőben található szennyeződések (por, háztartási olaj-, zsírpára stb.) okozzák. Nem csak csúnya látvány, de káros is az akváriumra nézve, hiszen megakadályozza az oxigén természetes úton való vízbeolódását.
  2015-04-06

Hatékony algairtás a kerti tavakban

Az algásodás a kisebb kerti tavak legnagyobb problémája. Sajnos egy-egy kerti tó megépítésekor a kivitelezők, esetleg éppen a ház gazdája nem gondol a később felmerülő gondokra.
  2015-04-03

Újdonság: Eheim flowpipe

Ezzel a kiegészítővel egy régi kívánságát teljesítette az Eheim az akvaristáknak. Az Eheim flowpipe a nyomóág végéhez illesztve egy természetes, lágy visszafolyást biztosít az akváriumban. Ráadásul, mivel nem üvegből készült kedvező áron és számos egyéb lehetőséggel.
  2015-03-30

Újdonság: Eheim MultiBox

Ugye Ön is szembesült már olyan poblémával, hogy az akvárium karbantartása közben hova tegye a csöpögő szűrőt, szűrőanyagot, növényeket, illetve a munkálatok során használt eszközöket? Ez Eheim MultiBox erre a problémára ad egyszerű megoldást. Használatával mindvégig a kezünk közelében tarthatunk mindent, anélkül, hogy feleslegesen beszennyeznénk, összecsöpögtetnénk mindent az akvárium környezetében.
  2015-03-23

2014 akváriuma

Tisztelt Akvaristák!A Tavalyi év sikerén felbuzdulva a Tropicalfish KFT. szervezésével megrendezésre kerül -2014 akváriuma -versenyünk.A megmérettetést neves gyártók forgalmazói támogatják : Sera - Eheim a JBL és a Tetra -Tropica termékek itthoni képviselői , forgalmazói , hogy az ismertebbeket említsem. Természetesen egyéb gyártók is forgalmazók is felajánlottak nyereményeket.

Miért éppen akvárium?

Modern, urbánus világunkban, eltűnik közelünkből a természet, és bár a technika sok helyen már az embert is képes helyettesíteni, csodái iránti érdeklődés nem csökken. Minél messzebb kerülünk a természettől, annál inkább szeretnénk egy kis darabját otthonunkba. Ezért tartunk kutyát, ezért gondozunk díszmadarat és még sorolhatnám. De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy naponta többször kiadós sétát tegyen egy kutyával, és gyakran a szomszédok nem tudnak azonosulni díszmadártartó szenvedélyünkkel, ha védenceink éktelen rikácsolással üdvözlik hajnalban a nap első sugarait.

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum