Termékkereső
Legfrissebb cikk

Újdonság: Eheim MultiBox

Ugye Ön is szembesült már olyan poblémával, hogy az akvárium karbantartása közben hova tegye a csöpögő szűrőt, szűrőanyagot, növényeket, illetve a munkálatok során használt eszközöket? Ez Eheim MultiBox erre a problémára ad egyszerű megoldást. Használatával mindvégig a kezünk közelében tarthatunk mindent, anélkül, hogy feleslegesen beszennyeznénk, összecsöpögtetnénk mindent az akvárium környezetében.
2015-03-23
Teljes cikk

Újdonság: Eheim etetőállomás

Az EHEIM feedingSTATION etetőállomás egy hasznos, praktikus kiegészítő, amely önmagában és mindhárom Eheim automata haletetővel együtt is használható.
  2015-03-16

Teknőstápok az Eheimtől

Korábbi cikkeinkben már részletesen bemutattuk az EHEIM akvarisztikai díszhaltápjait. Most egy terráriumi, egészen pontosan egy teknőstápot ajánlunk ajánlunk a figyelembe.
  2015-03-09

Eheim Aquastyle

Az Eheim új nano akváriumcsaládja, az Aquastyle tökéletes választás a garnélás, vagy a növényes akvarisztika iránt érdeklődőknek.
  2015-03-03

Izzófényű dánió

A galaxy razbórához hasonlóan az izzófényű dánió (Danio choprae), szintén Dél-Kelet Ázsiából származik. Egészen pontosan Mianmarból, akárcsak a 2006-ban felfedezett Galaxy. Őket azért valamivel korábban, 1928-ban fedezték fel Kachin állam északi régiójában Putao környékén.
  2015-02-12

2014 akváriuma

Tisztelt Akvaristák!A Tavalyi év sikerén felbuzdulva a Tropicalfish KFT. szervezésével megrendezésre kerül -2014 akváriuma -versenyünk.A megmérettetést neves gyártók forgalmazói támogatják : Sera - Eheim a JBL és a Tetra -Tropica termékek itthoni képviselői , forgalmazói , hogy az ismertebbeket említsem. Természetesen egyéb gyártók is forgalmazók is felajánlottak nyereményeket.

Miért éppen akvárium?

Modern, urbánus világunkban, eltűnik közelünkből a természet, és bár a technika sok helyen már az embert is képes helyettesíteni, csodái iránti érdeklődés nem csökken. Minél messzebb kerülünk a természettől, annál inkább szeretnénk egy kis darabját otthonunkba. Ezért tartunk kutyát, ezért gondozunk díszmadarat és még sorolhatnám. De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy naponta többször kiadós sétát tegyen egy kutyával, és gyakran a szomszédok nem tudnak azonosulni díszmadártartó szenvedélyünkkel, ha védenceink éktelen rikácsolással üdvözlik hajnalban a nap első sugarait.

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum