Termékkereső
Legfrissebb cikk

Kedvenc tápjaink: Eheim

A díszhaltápok új generációja megérkezett!   Eheim – ahol a tudomány a gondoskodás örömével párosul.
2015-10-14
Teljes cikk

HAMAROSAN érkezik az Eheim új külső szűrője a Professional 4+!

Új termék az Eheimtől! Hamarosan elérhető az Eheim Professional 4 + külső szűrő család. Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, ”vészhelyzet "gombbal. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt. - Állítható szivattyú teljesítmény (4e+) - Egyedi szűrőkosarak könnyen tisztítható ráccsal - Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrő anyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.
  2015-09-30

Csukát az akváriumba!

Az egyéb halak családjába tartozó hal-bemutatónkat egy olyan nagyobb testű szépséggel folytatjuk, amelynek jellemzője a kopoltyú nélküli életmód...
  2015-07-31

Eheim gyárlátogatás (2. rész)

Az Eheim gyárlátogatásról szóló sorozatom előző részében egy kis történelmi áttekintés után a termelésirányító és a vevőkapcsolati irodákig jutottunk. Fontos része ez a folyamatnak, de ahogyan engem is, szerintem az olvasóinkat is inkább a gyártás kulisszatitkai érdekeltek jobban. Folytatódjon hát innen a „történet”.
  2015-06-25

Eheim gyárlátogatás (1. rész)

Mindig is érdekeltek a kulisszatitkok, szeretem érteni, hogyan működik a világ körülöttem. A technika pedig már pendelyes koromban is vonzott (miért is lettem közgazdász…?!): szerettem megtudni, vajon mi van a kisautók belsejében.
  2015-06-17

2014 akváriuma

Tisztelt Akvaristák!A Tavalyi év sikerén felbuzdulva a Tropicalfish KFT. szervezésével megrendezésre kerül -2014 akváriuma -versenyünk.A megmérettetést neves gyártók forgalmazói támogatják : Sera - Eheim a JBL és a Tetra -Tropica termékek itthoni képviselői , forgalmazói , hogy az ismertebbeket említsem. Természetesen egyéb gyártók is forgalmazók is felajánlottak nyereményeket.

Miért éppen akvárium?

Modern, urbánus világunkban, eltűnik közelünkből a természet, és bár a technika sok helyen már az embert is képes helyettesíteni, csodái iránti érdeklődés nem csökken. Minél messzebb kerülünk a természettől, annál inkább szeretnénk egy kis darabját otthonunkba. Ezért tartunk kutyát, ezért gondozunk díszmadarat és még sorolhatnám. De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy naponta többször kiadós sétát tegyen egy kutyával, és gyakran a szomszédok nem tudnak azonosulni díszmadártartó szenvedélyünkkel, ha védenceink éktelen rikácsolással üdvözlik hajnalban a nap első sugarait.

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum