Termékkereső
Legfrissebb cikk

Vitorlás ponty – A mindenevő „óriás”

A vitorlás ponty (másik néven nyúlhal) megjelenése, kinézete miatt az akvárium üde színfoltja lehet. Feltéve, ha elég nagy medencénk van az akár 60 centiméterre is megnövő fajhoz. Általában azért jóval kisebb, fiatal példányokat lehet beszerezni belőlük.
2014-04-16
Teljes cikk

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.
  2014-04-06

AquaStyle16: Az én akváriumom (II.)

Az előző részben leírtam miként indítottam el első növényes nano akváriumát. Sorozatom most az indítás másnapjától folytatódik.
  2014-03-19

"Repülő" lazac

Ismét egy dél-amerikai, nem hétköznapi tulajdonsággal rendelkező fajt mutatunk be Önöknek, amelynek tartásához nem kellenek különleges feltételek...
  2014-03-12

Harcsakülönlegesség Dél-Amerikából

A Zebra lapátorrú harcsa a harcsákkal foglalkozók körében az egyik legáhítottabb faj, de sajnos rettentően drága és hatalmas akváriumra van szüksége, ezért csak keveseknek adatik meg, hogy saját akváriumukban tartsák.
  2014-02-27

Speciális tápok a nano akváriumok lakóinak

Már akvarisztikai webáruházunkban is megvásárolhatók a JBL Nano eleségek, amelyek speciálisan nano akváriumok lakóinak kifejlesztett étrendcsalád.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.

Miért Pon(t)d Zoom?

A kerti tó tulajdonosok júniustól újabb kerti tavas márkanévvel találkozhatnak a szaküzletekben, illetve a webáruházak virtuális polcain. Már idehaza is számos és bevált kerti tavi eleség között válogathatunk, miért lenne érdemes kipróbálni a PondZoom kerti tavi tápokat is? Erről faggattam Pataki Csabát, a gyártó-forgalmazó Fisch Kft. ügyvezetőjét és Oláh Zoltánt, a PondZoom termékfejlesztésének felelős menedzserét.

Gyászol az akvarista közösség

Sajnálattal tudatjuk minden magyar akvaristával, hogy Günther Eheim 93 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a hét végén.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2014 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum