a
0
Eheim Ecco pro külső szűrőcsalád
2018. Júl. 19.

A megfelelő szűrőválasztás az egyik legfontosabb lépés a modern algamentes akvárium megteremtéséhez. Az Eheim Ecco Pro külső szűrő családja a minőség és a hatékonyság mellett az energia-takarékosságot képviseli.

 

Akvarisztika 3

Mindössze 5 Watt teljesítményű és 500 litert képes megmozgatni óránként. Összehasonlítva hasonló szűrőkkel melyek 15-20 Wattot fogyasztanak, 44-75% -kal kevesebb energiát használnak fel. Az Ecco Pro egyike a leginkább energia-hatékony szűrőknek a piacon.

 

 

Rendkívül csendes működés közben. A szűrőkosár elrendezésének köszönhetően nagyon könnyű a szűrőt tisztítani, és nagyon jó minőségű biológiai szűrőtöltet jellemzi az Ecco Pro szériát, optimális működést téve ezzel lehetővé. A legfelső kosár egy gyűrű alakú előszűrő-szivacsot tartalmaz, elsősorban itt gyűlik fel a szennyeződés mely rész egyszerűen kiemelhető és tisztítható. A többi szűrőanyagot csak minden második, harmadik tisztítás alkalmával kell kiemelni.

 

 

Jellegzetes többfunkciós fogantyújának köszönhetően minden helyzetben jól használható. Hordozható, egy karnak köszönhetően nyitható vagy zárható. Helytelen használatát a tetején lévő biztonsági retesz teszi lehetetlenné. A mellékelt elzáró csapok forgathatók, könnyítendő a hozzáférést.

 

 

 

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek