a
0
Eheim Granulált díszhaltáp növényevő sügéreknek
2018. Már. 22.

Az egészséges táplálkozás fontos szerepet játszik halaink életében is. Az Eheim által kifejlesztett granulált díszhaltáp friss és természetes összetevőkből készül, mint például a tengeri moszat és a vadon fogott egész hering és garnélarák.

Akvarisztika 3

Egy új és gondos gyártási folyamat biztosítja, hogy az adalékok szennyeződés mentesen kerüljenek az előállított eleségbe. A telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavak, valamint a fehérje és a zsír megfelelő arányban való hozzáadása biztosítja a sügérek egészséges táplálkozását. Az emésztést elősegíti a kis adag nyers rost, és hamu.

 

 

Magas vitamintartalmával támogatja az immunredszert. A hozzáadott C-vitamin segít megelőzni a skorbut kialakulását. Nedvességtartalma csak 7%.

Ez a granulátum a növényevő sügérek és nagyobb díszhalak számára általános, teljes értékű élelmiszer, így főeleségként is használható. Kis, közepes és nagy méretben van forgalomban, alkalmazkodva a halak nagyságához.

 

 

Granulált szerkezete felkelti a nagytestű halak figyelmét, és a lemezes változatnál könnyebben fogyasztható. Szemcséinek egy része rövid ideig még a felszínen lebeg, így az itt táplálkozó halak is fogyaszthatják.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!