a
0
Eheim termékek akcióban!
2018. Jan. 15.

Ha akvarisztika, akkor Eheim!

Engedménnyel kaphatóak a következő technikai eszközök, melyek elengedhetetlen részei egy-egy jól működő és ideális körülményeket biztosító akváriumnak.

 

 

 

Akvarisztika 1

Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, ”vészhelyzet "gombbal a professionel 4+ szűrő család a professionel 3 összes előnyével továbbfejlesztve. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt. Állítható szivattyú teljesítmény.* Egyedi szűrőkosarak, könnyen tisztítható ráccsal. Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrőanyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.
*csak a 4e+ verziónál

 

Tökéletesen tiszta és biológiailag kifogástalan vizet biztosít. A kiemelkedően nagy szögletes formájú tartálytérfogat mellett két szabadalmaztatott EHEIM tulajdonsággal rendelkezik. 

A könnyen kivehető előszűrő lehetővé teszi a durva szennyeződések eltávolítását a fő, biológiai szűrő megbolygatása nélkül. Ezzel a tulajdonságával kiemelkedően hosszú időtartamot biztosít a tisztítások között.

Az EHEIM Professionel 4+ külsőszűrő új kialakítású, fénypontja az Xtender gomb.
Amikor a finom szűrő vatta elkoszolódik, a szűrő nyomása lejjebb esik. Erre fejlesztette ki az Eheim az Xtender gombot mely elforgatásával a szelep megnyílik, így pár napot nyerünk a tisztítással úgy, hogy a biológiai szűrés továbbra is megvan. A szelep kinyitásával a felső szűrővattát kikerülve áramlik a víz. Ezzel a hétköznapra eső tisztítási időt eltolhatjuk a hétvégére.

 

Automatikus feltöltési (légtelenítési) funkció! A pumpafejet néhányszor megnyomva a szűrő beüzemelésénél, illetve tisztítás után beszivattyúzható az akváriumvíz. Nincs szükség többé a csövek szájjal való megszívására.

A szűrőcsöveket csak a csap elzárása után lehet leválasztani, biztosítva, hogy véletlenül se csöpögtessünk össze semmit (pl.: a szőnyeget, akvárium bútort). A szűrő takarítását pedig már egy másik helyiségben (pl. a fürdőszobában) lehet elvégezni.

 

 

Tekintse meg akcióinkat az alábbi elérhetőségen: 

http://www.fisch.hu/akvarista/webshop/product/eheim-professionel-4-kulsoszuro-toltettel-250l-ig-950-l-h-20596

http://www.fisch.hu/akvarista/webshop/product/eheim-professionel-4-kulsoszuro-toltettel-350l-ig-1050-l-h-20683

http://www.fisch.hu/akvarista/webshop/product/eheim-professionel-4-kulsoszuro-toltettel-600l-ig-1250-l-h-20686

 

Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!