h
0
„Hatodik érzék” elektromos kapásjelző
2015. Nov. 11.

A mai modern horgászat egyik nélkülözhetetlen kelléke az elektromos kapásjelző, mely a horgászok kényelmét, hivatott szolgálni, mind nappali, de főként éjszakai horgászatok alkalmával. A Carp Zoom szortimentje 2015-ben is sok újdonsággal bővült, rengeteg kiegészítővel 

Kerékgyártó Lajos

A Carp Zoom „hatodik érzék” elektromos kapásjelző minden olyan opciót tartalmaz, ami egy igényes megbízható jelzőtől elvárható. Az előző évekhez hasonlóan, ha a szettet a kezünkbe vesszük egy masszív koffer benyomását kelti, ami arra hivatott, hogy szállításkor a jelzőinket meg védje a külső behatásoktól.

 

 

A doboz mérete a lehető legkisebb, amiben, azért még a jelzők elférnek, de mégsem foglal sok helyet a többi horgászcucc elől. Belső részei párnázottak, és a készülékek alakjához igazítottak.

 

 

A vékony, elegáns kapásjelző gumírozott bevonatú, esőalló.

 

 

Érzékenység, hangerő, hangszín, néma üzemmód funkcióval mindkét egység rendelkezik; a vevőkészülék viszont rezgő funkcióra is állítható. Ejtésre-húzásra más hangjelzés, kapcsolható éjszakai jelzőfénnyel, acél zsinórvezetővel, illetve elektromos swingerhez is csatlakoztathatóak.

 

 

A szett tartalma 3 darab jelző, és egy vevőkészülék vagy 4 darab jelző, és egy vevőkészülék. 

Kerékgyártó Lajos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek