h
0
A HorgászShow-n a Carp Zoom!
2016. Már. 03.

Az elmúlt években egyre több horgászhoz jutottak el és használják nagy megelégedettséggel a Carp Zoom termékeit. A cég egyik jelmondata jól példázza a sikerük kulcsát: „Végy egy kiváló, prémiumkategóriás terméket, és add el olyan áron, amelyet a hétköznapi horgász is meg tud fizetni úgy, hogy abban ne legyen semmiféle kifogása!”. A Carp Zoom mára már Európa több mint 20 országába szállítja és forgalmazza saját márkás termékeit melyek közül most szinte a teljes kínálatot megtekintheted a Tavaszi HorgászShow-n! Kocsis László a magyar válogatott a CZ FEEDER TEAM tagját kérdeztem.

Kocsis László

 

– A Carp Zoom visszatérő régóta kiállítója a HorgászShow-nak. Miként tekint a cég erre a rendezvényre?

– Az év elején megrendezésre kerülő kiállítások mindig azt mutatják indul a szezon. A téli álomból ébredő horgászok első útja ide vezet. Kinek elsősorban készletfeltöltésre, sokak az újdonságok miatt, és még többen a barátok miatt látogatnak el kiállításra. Mi mint kiállítók, elsősorban az újdonságokra helyezzük a hangsúlyt. Itt mutatjuk be a 2016-os fejlesztések javát.

 

– Mi az ami a mára más óriásira nőtt kínálatból a teljes paletta kézzelfogható lesz a Show-n?

– A teljesség igénye nélkül mondhatom, hogy minden termékünkkel találkozhatnak a horgászok. Finomszerelékes, feeder, bojlis és a pergető felszerelések teljes szortimentje jelen lesz. A kínálatunk hatalmas mivoltát jól mutatja a közel 200 oldalas katalógusunk is.

 

A Carp Zoom legújabb feeder orsóit is megtekinthetők lesznek a cég standján

A Carp Zoom legújabb feeder orsói is megtekinthetők lesznek a cég standján

 

– Milyen termékfejlesztések történtek az elmúlt évben? Milyen újdonságokat mutattok majd be a kiállításon?

– Minden technika terén lesznek újdonságok. Az új zsinórokat, az új prémium márkás bojlis orsócsaládot a Marshal-t emelném ki a több száz újdonság közül. Sajnos a hely és az idő kevés az összes újdonságot így bemutatni. A standunkon minden nap lesznek Teszthorgászok, akik szívesen segítenek minden érdeklődőnek.

 

– A pontyhorgászokon kívül a pergetőknek szánt repertoár is egyre szélesebb. Mennyire vált kedvelt márkává a Predator-Z?

– Idén ez szegmens még nagyobb figyelmet kapott. A Predator-Z műcsalik között is akad nem egy új csali, új fejlesztésű bot és természetesen orsó is. Újdonság az elérhető árú multipilkátor orsó, és a hozzá tervezett pergető bot. A zsinór szortiment is bővült, kimondottan pergetésre tervezett, magas minőségi követelményeknek megfelelő pergető zsinórral, a Silet-UL-al. -Versenyhorgászat, elsősorban a feeder sport terén folyamatosan érnek el sikereket a csapat tagjai. A 6 fős válogatott keretben két Carp Zoom-os versenyző is meggyőzte a kapitányt, hogy ott lesz a helye a 2016-os vb-n. Mekkora teher, illetve felelősség ez?

– Köszönjük az elismerő szavaid, de szeretnék pontosítani! A Feeder Világbajnokságra 3 fő Carp Zoom Feeder horgász utazik. Jómagam és Tóth Henrik barátom mellett, a tavaly válogatott kerettagságot elérő, de egyéb ok miatt vállalni nem tudó Végh Tomi is velünk tart. A szövetségi kapitányunk Őt kérte fel egyik segédkapitánynak. Egy ilyen versenyen Magyarország színeit képviselni nagy felelősség. De az érzés megfizethetetlen amikor az ember fellép a dobogóra. Azért a pillalantért érdemes egész évben, versenyről versenyre küzdeni, és minden apró szabadidőnket a horgászatra szánni. Ami biztos, hogy most is egy nagyszerű csapat állt össze, s a hely közelsége miatt már most szervezzük az előzetes horgászatok időpontját.

 

Kocsis László volt már magyar bajnok, most a vb-re készül

Kocsis László volt már magyar bajnok, most a vb-re készül

Kocsis László

Kedvenc halfaj: ponty, dévérkeszeg, compó
Kedvenc horgászmódszer: feeder, valamint valamennyi finomszerelékes technika
Rövid bemutatkozás: Gyerekorom óta horgászom, már szakközép iskolába jártam, amikor meghívtak egy úszós versenyre. Akkor még nem sejtettem, hogy ott valami eldőlt, méghozzá nagyon hosszú időre. Ahogy teltek az évek, egyre több versenyre kezdtem járni. Egy nagyszerű versenyző (Lamer) segítségével eljutottam egy olyan egyesülethez, ami nagyban segítette a céljaimat. Jó pár éve aztán valahogyan elkeveredtem egy feeder versenyre is. Ez Pál fordulat volt a javából. Az újonnan kialakuló feeder versenyzői kör új lehetőségeket kínált itthon és nemzetközi porondon is. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok minden változott, de cél megmaradt:

Vagy nyerni egy versenyen, vagy tanulni belőle! :)

A horgászat mára napi szintű elfoglaltság lett: termékfejlesztések, folyamatos szerzői munkák, film forgatások, csapatépítés, valamint tisztségviselői poszt a RDHSZ verseny szakosztályában. 

Eredmények: 2014 Magyar Feeder bajnokság 1. hely, 4-szeres magyar válogatott kerettag, Belgium Feeder VB csapat segítő csapat ezüst, Hollandia Feeder VB csapat bronz csapattag. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!