h
0
Carp Zoom siker a feeder OB-n
2015. Szep. 03.

Véget ért a 2015-ös feeder magyar bajnokság. A Carp Zoom feeder team minden tagja elérte a válogatott keret tagságot. Tóth Henrik negyedik, Végh Tamás hetedik, Kocsis László tizedik lett. 

Kocsis László

 

Köszönet a támogatóknak, a Carp Zoom-nak, a Bait Factory-nak. Jövőre feeder VB helyszíne Újvidék lesz. A közelsége miatt a csapat sok edzéssel tud majd készülni a legrangosabb feeder versenyre. Az utazó csapatot, Walter Tamás szövetségi kapitány decemberben jelöli ki. 

 

 

Kocsis László

Kedvenc halfaj: ponty, dévérkeszeg, compó
Kedvenc horgászmódszer: feeder, valamint valamennyi finomszerelékes technika
Rövid bemutatkozás: Gyerekorom óta horgászom, már szakközép iskolába jártam, amikor meghívtak egy úszós versenyre. Akkor még nem sejtettem, hogy ott valami eldőlt, méghozzá nagyon hosszú időre. Ahogy teltek az évek, egyre több versenyre kezdtem járni. Egy nagyszerű versenyző (Lamer) segítségével eljutottam egy olyan egyesülethez, ami nagyban segítette a céljaimat. Jó pár éve aztán valahogyan elkeveredtem egy feeder versenyre is. Ez Pál fordulat volt a javából. Az újonnan kialakuló feeder versenyzői kör új lehetőségeket kínált itthon és nemzetközi porondon is. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok minden változott, de cél megmaradt:

Vagy nyerni egy versenyen, vagy tanulni belőle! :)

A horgászat mára napi szintű elfoglaltság lett: termékfejlesztések, folyamatos szerzői munkák, film forgatások, csapatépítés, valamint tisztségviselői poszt a RDHSZ verseny szakosztályában. 

Eredmények: 2014 Magyar Feeder bajnokság 1. hely, 4-szeres magyar válogatott kerettag, Belgium Feeder VB csapat segítő csapat ezüst, Hollandia Feeder VB csapat bronz csapattag. 

Hozzászólások:

rapanui

Néha írogat

kérdezget, válaszolgat...

Regisztrált:
2011-03-18

Helló :-)

Köszönöm az infót.

üdv rapa

cilapower

FISCH.hu magazin szerkeszt?, Carp Zoom teszthorgász

Regisztrált:
2007-01-01

Szia!
Nem tikok, mindhárman alapnak a Competition Zoom új, 2015-ös Super Carp etetőanyagját használtuk, ehhez volt még ttx, angolmorzsa, valamint kevés citromos aroma keverve. Üdv: Cila

rapanui

Néha írogat

kérdezget, válaszolgat...

Regisztrált:
2011-03-18

Helló :-)

Gratulálok mindhármótoknak az OB-n elért kiváló eredményekhez.Kalapot le!
Megoszható a nagyközönséggel a felhasznált etetôanyag(ok) mibenléte?
Elôre is köszönöm.

üdv rapa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!