h
0
Fáraszd ki álmaid halát Marshal bottal és orsóval.
2017. Feb. 09.

A 2017 FeHoVa kiállításon próbáld ki a CarpZoom új termékeit a Marshal botokat illetve orsókat.

 

A 2017-ben megrendezett 24. FeHoVa kiállításon a CarpZoom standjánál (G1C számú) fárasztópadon próbálhatod ki a Marshal botokat és orsókat.

 

Valós körülmények között próbálhatod ki a prémium kategóriás Marshal család termékeit.

 

Marshal Slim Carp horgászbot

 

Minden apró részletében igényes kidolgozású. A bottest szupervékony és kecses, anyaga viszont elnyűhetetlen.

Hat darab kéttalpas SIC gyűrűvel szerelt, az orsó markolata karcsú, a nyél vége szivacsozott. Fárasztásnál az akció tökéletes.

A terméket megtekintheti az alábbi linkre kattintva: http://www.fisch.hu/horgasz/webshop/product/marshal-slim-carp-22356

 

Carp Zoom Marshal BBC Carp horgászorsó

 

Kapitális halak horgászatához tervezett, nagy zsinórkapacitású nyeletőfékes orsó. Legfontosabb jellemzői a csendes, rendkívül sima futás, a precíz visszaforgó-gátló, a robosztus hatókar, az erős felkapókar, és a csigás dobemelő rendszer. Tervezésnél az elsődleges szempont a tartósság volt, ezért a legjobb alapanyagokból készült. Nyeletőfékje és elsőfékje is tág határok között állítható.

A termékkel kapcsolatos további információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.fisch.hu/horgasz/webshop/product/carp-zoom-marshal-bbc-carp-21630

Várunk minden kedves érdeklődőt a 2017 FeHoVa kiállításon a Carpzoom standjánál (G1C), ahol kollégáink készséggel állnak az önök rendelkezésére, hogy kiválaszthassák a legmegfelelőbb horgász termékeket.

 

Találkozzunk a FeHoVán!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!