h
0
I. Carp Zoom Feeder Kupa nemzetközi feeder verseny
2016. Okt. 17.

 

VERSENYKIÍRÁS 2016. November 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Fisch.hu és Benyus László együttműködésével a I. Carp Zoom nemzetközi feeder kupa. A rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre kivétel nélkül mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy amatőr, versenyzésben kevésbé jártas, de lelkes horgász.

 

Egyéb szerző

 

Helyszín:

A helyszín Dunavarsányban található Moby Dick tavak azon halfogásban elhíresült nevelő tava. Ez a kavicsbánya tó hatalmas lehetőségeket rejt magában nagy mennyiségű ponty és kárászairól híres. Mi elsősorban a nagy mennyiségű pontyok miatt rendezzük ezen a pályán a versenyt.

 

Szektorok:

Annak érdekében, hogy a nevezők között az egyenlő esélyeket biztosítani tudjuk, a pályát 3 szektorra fogjuk osztani mindkét oldalon. Minden versenyzőnek minimum 10 m-es hely fog a rendelkezésére állni.

Díjazás:

Díjazni fogjuk szektor első 3 helyezett, akik értékes Carp 'N' Carp felszereléseket, valamint Carp Zoom és Feeder Zoom etetőanyagokat és csalikat nyernek. Természetesen ezek mellé jár még a trófea is.

Valamint MINDEN induló ajándékot kap!

 A verseny menete:

07:00-tól regisztráció és reggeli a pálya bejáratánál

07:30-kor sorsolás majd a rajthely elfoglalása

08:00-tól (első dudaszó) felkészülés a versenyre, limit ellenőrzés 09:00-tól

09:30-tól (második dudaszó) verseny (etetni ettől az időponttól lehet)

14:25 (harmadik dudaszó) a versenynek 5 perc múlva vége

14:30 (negyedik dudaszó) a verseny vége, megkezdődik a mérlegelés

15:30-16:00 ebéd a pálya bejáratánál

16:00-kor ünnepélyes eredményhirdetés

Nevezési díj:

A verseny nevezési díja 8000 Ft/fő amely tartalmazza a kötelező területi napijegyet, a pályabérletet, valamint a reggelit és a bőséges ebédet a verseny után. A fennmaradó összeg teljes mértékben visszaosztásra kerül a nyertesek között.

A nevezési díj összegének befizetési (beérkezési) határideje 2016. November 07, amely a jelentkezési határidőt is jelenti. Ez feltétele a nevezésnek.

8000 Ft/fő nevezési díj* / minden nevező számlát kap /

*A nevezési díj összegét visszatéríteni nem áll módunkban. A rendezőség az esetleges személyi sérülésekért, az esetlegesen keletkezett anyagi károkért nem vállal felelősséget. A változás jogát fenntartjuk. 

Bankszámlaszám:

  • BENYUS LÁSZLÓ

  • Számlaszám: 10918001-00000044-63570007 UniCredit Bank /Megváltozott/

  • A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az induló nevét, és hogy I. CZ kupa.

A verseny szabályzata:

Feederes és Method módszerek alkalmazása egyaránt alkalmazható. Az indulás feltétele a horgászigazolvány érvényessége, az állami jegy megléte. 

A halakkal történő kíméletes bánásmód kötelező, ezért pontymatrac megléte és rendeltetésszerű használata elengedhetetlen! A halakat hosszú, legalább 2,5 méteres, sűrű szövésű haltartóban kell eltárolni mérlegelésig. A mérlegelés a verseny alatt folyamatos lesz, mely mindenki számára kötelező. Elpusztult hal nem számít bele az eredménybe, és napi áron a tógazdánál ki is kell fizetni. A versenyen segítő közreműködése csak a verseny előtt és után engedélyezett! A versenyre való jelentkezéssel a versenyző a szabályokat elfogadja, és kijelenti, hogy saját felelősségére indul a versenyen.
A horgászversenyen résztvevőknek érvényes állami jegy megléte kötelező. Verseny a 2013. évi CII törvény és a 133/2013. (XII.29) VM rendelet szerintiek alkalmazásával kerül megrendezésre.

Amennyiben kérdése merülne fel, azt felteheti telefonon a rendezésért felelős szervezőnél:

Benyus László 06-70-680-60-46

 

Egyéb szerző

Hozzászólások:

Benyus Laci

Kedves ismerős

rutinos fórumozó...

Regisztrált:
2015-02-26

A versenyt elhalasszuk! Megrendezése várhatóan 2017 Márciusban vagy Áprilisban lesz megtartva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!