h
0
Kedves Horgászbarátok!
2014. Már. 11.

Aki ismeri törekvéseinket, jól tudja, hogy évről évre a meglévő több száz termékünk mellett újdonságokkal, innovatív újításokkal igyekszünk a különböző horgászmódszerek megszállottjait kiszolgálni úgy, hogy ne kelljen egy vagyont költeni ahhoz, hogy ezeket a termékeket ki is próbálhassák. 

Tóth Henrik

 

A jelenlegi gazdasági helyzetben egyáltalán nem mindegy, hogy milyen terméket kapunk a pénzünkért! Az Európában is egyedülálló csaliarzenálunk, a különböző horgászmódszerhez igazított felszerelések, nélkülözhetetlen kiegészítők, praktikus szerszámok, szélsőséges időjárási körülményekhez alkalmazkodó ruházat, a vízparti kényelmet szolgáló eszközeink mind arra hivatottak, hogy a minőséget és a megbízhatóságot sugallják minden horgász számára a vízparton.

 

 

Nem véletlen, hogy ma már a világ 25 országába szállítjuk saját márkás termékeinket, a Carp Zoom-ot, Carp’N’Carp-ot, MultiFish-t és a PredatorZ-t. Termékkínálatunkat évről évre fejlesztjük és bővítjük, ez felfedezhető az idei katalógusunkban is. Elsődleges célunk az, hogy a különböző horgászmódszerek szerelmesei nálunk megtalálják mindazt, ami a horgászatukhoz elengedhetetlen természetesen úgy, hogy az a pénztárcájuknak a legkevésbé fájjon. Másodsorban gondolni kell arra is, hogy a praktikus kiegészítők használatával ezt a szeretett hobbit még élvezhetőbbé és kényelmesebbé tehetjük, hiszen a mai rohanó világban a horgászat kikapcsolódásunkat és feltöltődésünket is kell, hogy szolgálja. Fontos kihangsúlyozni, hogy még egy látszólag egyszerű termék „megalkotása”, majd forgalomba hozatala sem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk. Mindez egy nagyon komoly, összehangolt TEAM munka és rengeteg befektetett energia eredménye, ahol a törekvéseink és célunk közös:

 

 

„Mindig a lehető legjobb termékeket letenni a horgászok asztalára a legkedvezőbb árakon”.

 

Termékújdonságainkat a következő kiállítás alkalmával személyesen is megtekintheted, ha eljössz március 14.-15.-16.-án a Syma csarnokba.

Tóth Henrik

Név: Tóth Henrik

 

Horgászmódszer: feeder, match, „rakó".

Kedvenc hal: ha békés, akkor jöhet bármi.

A horgászatról: A horgászat fogalma számomra a természettel kialakított kölcsönös harmónia, amelyben az egyensúly csakis akkor tartható fent, ha teszünk is annak érdekében.

Magamról: Horgászni gyerekkoromban kezdem el, amikor a mogyoróbotos, parafaúszós kanális pecák a kötelező csínytevésekkel párosultak. Akkoriban még egy-egy horgászat elképzelhetetlen volt a barátok a kedvenc kutya és a szülői aggodalmak nélkül. Ezek a feledhetetlen élmények és az apróbb sikerek ösztönöztek arra, hogy hódoljak eme szenvedélyemnek a mai napig. A finomszerelékes horgászat megszállottjaként előszeretettel töltöm az időm match-, feeder, valamint rakós bot társaságában a parton. Az álló-, és folyóvizeket egyaránt kedvelem, szívesen látogatom a helyi, valamint a környező települések horgászvizeit, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Számos horgásszal egyetértésben vallom én is a „fogd meg és engedd szabadon" elvet.

Amikor megkérdezi tőlem valaki, hogy „mit szeretek a horgászatban", csak azt tudom neki javasolni:
„El kell jönni, meg kell tapasztalni, és meg fogod érteni"...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Egyéb szerző
horgászat
Kocsis László
horgászat
Hodula Tamás
horgászat
Carp Zoom tesztcsapat
horgászat
Végh Tamás
horgászat
Bakos Bálint
horgászat
Lehoczki Péter
horgászat
Ruff Tamás
horgászat
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép