h
0
Kiállítással kezdődik az horgászév
2014. Feb. 11.

Az idei év sem múlhat el a hazánkban megrendezésre kerülő nemzetközi, és már tradicionálisnak számító események nélkül. A február 13-16.-ig tartó programokkal színesített kiállításon a hazai és külföldi gyártók, valamint forgalmazóik vonultatják fel régi, és újdonságként bevezetésre kerülő termékeiket. A fegyverekkel, horgászcikkekkel, vadászeszközökkel és ezek kiegészítőivel felöltöztetett standokon a szemlélődés mellett vásárlásra is lehetőségünk lesz. Hamarosan FEHOVA…

Egyéb szerző

Természetesen a kiállításon mi is jelen leszünk, ahol az óriási termékkínálatunk mellett kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít minden kedves látogatójának a Fisch Kft.

  • FISCH Kft. (H) „A” pavilon, Stand: 213.A

Nyitva tartás:

  • 2014. február 13-15. 9-18 óráig
  • 2014. február 16.      9-17 óráig

 

 

Játék és bemutató!

A tavalyi kiállítások alkalmával nagy sikert aratott játékokat idén is elhozzuk nektek. A kiállítások alkalmával több száz nyereménykupon talált gazdára, a legtöbben éltek is a nagyszerű lehetőséggel, és beváltották különböző, kiváló Carp Zoom termékre.

 

Tippelj és nyerj 2500 forintot* a Fisch Kft, a Carp Zoom horgász standon! Több, egyszerű, de azért ötletes játékon (bojlitipp, aromaszagolás, ártipp, stb.) vehetnek rész a látogatók a standunkon. A helyesen tippelők jutalma egy 2500 forint értékű kupon, ami beváltható a

 

  • A kiállítói standon
  • A webáruházunkban

 

A kiállítás programjai közül kiemelnénk a hatalmas akváriumnál tartott bemutatókat, ahol idén a saját műcsalijaink kerülnek előtérbe. A bemutatót Hodula Tamás, pergető specialista, fanatikus rablóhalas horgász tartja az alábbi időpontokban:

 

  • 15.-e szombat 13:00-kor az akváriumnál

 

*A nyeremény egy 2500 forint értékű Fisch.hu promóciós kupon, amely beváltható a www.fisch.hu horgász webáruházban. A kupon beváltható 5000 forint feletti, Carp Zoom, Carp N Carp, PredatorZ termékek vásárlása esetén. A kupon postaköltségre nem váltható be! A játékban a Fisch Kft. munkatársai nem vehetnek részt! Egy vásárláshoz egy kupon váltható be.

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Egyéb szerző
horgászat
Kocsis László
horgászat
Hodula Tamás
horgászat
Carp Zoom tesztcsapat
horgászat
Végh Tamás
horgászat
Bakos Bálint
horgászat
Lehoczki Péter
horgászat
Ruff Tamás
horgászat
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép