h
0
Lezajlott a Feeder OB 2018
2018. Aug. 06.

8 fordulóban mérték össze tudásuk Magyarország legjobb feederbotos horgászai.

Július utolsó hetében zajlott az idei Egyéni Feeder Bajnokság döntője. Az elődöntőről csapatunk 4 tagja jutott a döntőbe (Bakos Bálint, Kocsis László, Simon Norbert, Végh Tamás). Sajnos Tóth Henrik egy kicsivel lemaradt a bejutást jelentő helyekről - holott a pontyfogásban egyértelműen ő legjobb a csapatból – így Henrik most a áttérből segítette csapatunkat.

Carp Zoom tesztcsapat

A Keleti-főcsatornán kialakított kunhegyesi pálya a Feeder OB-k történetének talán legkomolyabb kihívását állította a versenyzők elé. Vajon hogyan lehet a nagyszámú törpeharcsa között megfogni a nem túl nagyszámú keszegfélét, ráadásul egy olyan vízen, ami feederes szempontból új helyszínnek számít a versenynaptárban?

Csapatunk már hetekkel a verseny előtt megkezdte a felkészülést. Többször is horgásztunk a csatornán, hogy a lehetőségekhez mérten minél jobban megismerjük annak jellegzetességeit és halfaunáját.

 

A nehéz körülmények és a felemásra sikeredett elődöntő ellenére sikerült a remek országos bajnokságot zárnunk. Bakos Bálint megtartotta előkelő helyezését és 21. helyen zárta az OB-t (ranglista 29.). Kocsis László 10 helyet előre lépve a 19. helyen végzett (ranglista 14.). Ifjú titánunk Simon Norbi a 29. helyen zárt a bajnokságot (ranglista 31.). Végh Tamás 4 darab szektor egyest horgászva (ebből 3 pálya elsőség), egészen a bajnokság 7. helyéig lépdelt előre, ami végül a ranglista 10. helyét jelenti, így jövőre is lesz Carp Zoom-os horgász a feederes válogatott keretben.

 

Köszönjük a csapattársaink segítségét! Külön említést érdemel József Baráti mindenre kiterjedő készséges segítsége, amivel rengeteg terhet levett a vállunkról. Attila Schmidt több mint 30 éves versenytapasztalata és tanítása, ami nélkül biztosan nem állt volna össze ilyen szépen ez a peca. Henrik Tóth háttérmunkája, aki csak kevéssel maradt le a döntőről, mégis szívesen jött és segített nekünk, valamint Éva Bódogh-nak aki egy hétre anyánk volt!

Köszönjük a fisch.hu horgász és akvarista webáruház és magazin-t az egész éves támogatását!

Köszönjük azt a rengeteg szurkolást és bíztatást, ami a verseny során kaptunk!

 

DESEDA! JÖVÜNK!

Carp Zoom tesztcsapat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!