h
0
Marshal merevkarú kapásjelző
2018. Máj. 19.

A Carp Zoom több, mint egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.

Egyéb szerző

A CarpZoom családhoz tartozó prémiumkategóriás Marshal márka a tavalyi évben remek termékeivel robbant be a piacra. Botok, orsók, horgok, leszúrók és bottartó eszközök mellett egy tökéletes merevkarú kapásjelző is a paletta részét képezi, amit most be is mutatunk.

 

A Marshal legújabb merevkarós kapásjelzők…

 

négyféle színben kerülnek forgalomba

 

Modern megjelenésű, stílusos, merevkaros kapásjelző, mely minden időjárási és vízparti körülmény között tökéletesen teszi a dolgát. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a legnagyobb szélben is biztosan tart, zsinórcsiptetője mágneses, melynek kioldó szerkezetét csavarral állíthatjuk a kellő erősségre.

 A mágneses csíptető szerkezet segítségével…

 

a jelző a zsinórra könnyen felhelyezhető…

 

remekül tart és kapáskor könnyedén kiold

 

A nagy fényerejű led energiatakarékos, ami a fej felső részében található. Jackdugója a piacon kapható legtöbb elektromos kapásjelzővel kompatibilis.

 

A mágneses kioldó szerkezet csavarral állítható a kellő erősségre

 

A kiegyensúlyozott merevkar csuklója tökéletesen mozog

 

Az elektromos jelzővel összekötve, kapáskor a swingerünk is világít

 

Bármely körülmény között ideális

 

Az egyedi kapásjelző a PontyShow termékdíját is kiérdemelte

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!