h
0
RDHSZ Egyéni Feeder Horgászverseny kiírása
2016. Ápr. 30.

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a dömsödi versenypályán a 2016.-évi RDHSZ EGYÉNI FEEDER HORGÁSZVERSENY.

Kocsis László

Időpont: 2016. május 22. vasárnap.

 

Nevezési határidő: 2016. május 15.
Helyszín: Dömsöd, csatorna
A verseny időtartama: 5 óra.
Nevezési díj: A résztvevők nevezési díjat nem fizetnek.*Díjazás: a kategóriánkénti első három helyezett serleget kap, a győztes, pedig elnyeri az RDHSZ 2016. évi Egyéni Feeder
Bajnoka címet, és egy évig tulajdonosa lesz a vándorkupának.

 

A versenyen bárki elindulhat, aki a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség valamelyik tagegyesületében tag. Az RDHSZ horgásztagjai térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.
 
*Korlátozott számban nevezhetnek és versenyezhetnek az RDHSZ tagsággal nem rendelkező horgászok is, nevezési díj nélkül, de napijegyet kötelesek váltani. A vendéghorgászok részére az ebéd térítéses. A vendéghorgászok külön szektorban foglalnak helyet, és értékelésük is külön történik.


Az utánpótlás nevelés jegyében: Az RDHSZ, a gyerek (2016 december 31.-ig 16.-ik életévet be nem töltött) horgászainak az induláshoz etetőanyagot biztosít. A verseny reggelén számukra átadunk egy induló csomagot: 3 kg feeder etetőanyagot. Nevezéskor kérjük a gyerekek életkorát külön megadni. A gyerek feeder horgászok külön szektorba sorsolnak és értékelésük is külön történik.

 

A verseny szabályzata: A verseny nyílt nevezéses, lebonyolítása a HIVATALOS RDHSZ FEEDER VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik (www.rdhsz.hu). A verseny feeder kategóriában kerül megrendezésre. Etetőanyag felhasználás 12 liter, az élő csali 2,5 liter, ebből 0,5 liter az etető apró szúnyoglárva, és 0,125 liter tűző szúnyoglárva. Limites edény ajánlott, de nem kötelező. Az előke minimum 50 cm kell lennie, a kosár aljától számítva (lógó helyzetben). A legnagyobb engedélyezett horogméret: a horogszár és a hegy között maximum 7 mm. Az indulóknak nem kell rendelkezniük versenyigazolvánnyal. A limit mennyisége ajánlott, nem kötelező!

 

A verseny programja:

6:30-ig   gyülekező és regisztráció a pálya elején (a hídnál), reggeli.
7:30-ig   (90 perc a kezdésig) sorsolás, ezt követően a horgászhely elfoglalható.
8:50       1. Hangjelzés: megkezdődik az alapozó etetés.
9:00       2. Hangjelzés: megkezdődik a horgászat
13:55     3. Hangjelzés: 5 perc múlva vége a versenynek
14:00     4. Hangjelzés: vége a versenynek
15:00     ünnepélyes eredményhirdetés (RDHSZ vezetői közreműködésével)
15:30     ebéd a pálya elején

 

Nevezés: jelentkezni lehet, valamint további információkért keressék Kocsis Lászlót, az RDHSZ Versenysport Bizottság feeder versenyekért felelős tagját, kocsis.laszlo@fisch.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36-20-325-7599-es telefonszámon!

 

Kérjük, hogy a nevezés leadásakor adják meg egyéb elérhetőségeiket (név, életkor, egyesület, telefonos elérhetőség, mobilszám, e-mail cím)!

 

Részletes térkép link: klikk ide…

 

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Kocsis László

Kedvenc halfaj: ponty, dévérkeszeg, compó
Kedvenc horgászmódszer: feeder, valamint valamennyi finomszerelékes technika
Rövid bemutatkozás: Gyerekorom óta horgászom, már szakközép iskolába jártam, amikor meghívtak egy úszós versenyre. Akkor még nem sejtettem, hogy ott valami eldőlt, méghozzá nagyon hosszú időre. Ahogy teltek az évek, egyre több versenyre kezdtem járni. Egy nagyszerű versenyző (Lamer) segítségével eljutottam egy olyan egyesülethez, ami nagyban segítette a céljaimat. Jó pár éve aztán valahogyan elkeveredtem egy feeder versenyre is. Ez Pál fordulat volt a javából. Az újonnan kialakuló feeder versenyzői kör új lehetőségeket kínált itthon és nemzetközi porondon is. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok minden változott, de cél megmaradt:

Vagy nyerni egy versenyen, vagy tanulni belőle! :)

A horgászat mára napi szintű elfoglaltság lett: termékfejlesztések, folyamatos szerzői munkák, film forgatások, csapatépítés, valamint tisztségviselői poszt a RDHSZ verseny szakosztályában. 

Eredmények: 2014 Magyar Feeder bajnokság 1. hely, 4-szeres magyar válogatott kerettag, Belgium Feeder VB csapat segítő csapat ezüst, Hollandia Feeder VB csapat bronz csapattag. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!