h
0
Termékújdonságok 2018.
2018. Feb. 19.

Új termékek a Fisch Kft. forgalmazásában!

Igazán érdemes minden saját márkajelzésű termékcsoportot átböngészni webáruházunkban, hiszen a hat különböző vvel jelölt – más-más, a horgászmódszert figyelembe vevő szempontok alapján – árucikkek közt számos frissen fejlesztett terméket talál, a korábbi évekből már jól ismert kitűnő minőségben.

Egyéb szerző

A teljesség igénye nélkül a következőkben néhány újdonságunkról szólunk pár mondatban.

Amikor az ember meghallja azt a kifejezést, illetve tevékenységet, hogy horgászat, többnyire az általa kedvelt hal, a bot és orsó lebeg a szeme előtt.

Ezek után kezdjük hát a sort a Carp Zoom horgászbotok és orsók bemutatásával. Vannak új pontyozó és feeder botok, melyek közül az utóbbiak a fárasztást bírják jobban, míg előbbiek a nagyobb fogások meghorgászásának felelnek meg. A bottestek egyszerre erősek, ugyanakkor karcsúak, SIC gyűrűsorral rendelkeznek, nyelük parafa-EVA kombinációjával készült. A picker bot a finom, kishalas, keszegre való horgászatnál hozza meg a várt eredményt.

A teleszkópos karbon-szálas, gerinces botok, melyeknek praktikussága jelent előnyt, mivel összességében hosszú bottesttel rendelkeznek, ugyanakkor – elnevezésükből adódóan – mégis több részből állnak.

Végül, de nem utolsósorban a nagy távolságra, illetve a kapitális halak becserkészésére is megtalálják a megfelelő botot az azt kereső pecások. 

Az új Carp Zoom etetőanyag, pellet, bojli, aroma különböző ízesítésben kapható, igazodva a számos halfaj és azok évszakonként, víztípusonként kedvelt igényeihez egyaránt. Amur horgászatra egy pasztát fejlesztettünk ki, mely még sikeresebbé teszi a fajra való pecázást.

 

A Feeder Competition termékcsaládon belül újdonságként találkozhat a method módszerhez használható kukoricával, bojlival és a lebegő csalikkal. Mind közül választhat íz és akár méret szerint. 

Bot, orsó, valamint merítő és haltartó szintén szerepel a kínálatban. A két horgászbot egyike EVA/parafa nyéllel, míg a másik parafa nyéllel lett kialakítva. Mindegyik kapható 360-as és 390-es hosszúságban. Az orsó a nyeletőfékes típusok közül való és alumínium dobbal rendelkezik. Az elmúlt évben bevezetésre került EVA anyagból készült, horgászatot kiegészítő kellékek sora is bővült.

A Marshal család az idei évben többféle tárolásra alkalmas táskatípussal gazdagodott. Beszerezhetők kisebb és nagyobb méretben az eszközök számára, kézben és vállon egyaránt hordhatók, köszönhetően a párnázott pántjaik kialakításának. Szimpla, valamint tripla bottartó táska is újonnan került forgalomba. Mindezek mellett kapásjelző és pontyozó zsinór kapható ezen márkanéven. 

Carp 'n' Carp név alatt találja meg a számos kiegészítőt, ami egy-egy horgászat során segítségünkre van a kényelem és siker érdekében. Előbbit figyelembe véve jól jön a családdal vagy baráti társasággal több napra tervezett horgászatok alkalmával igazán hasznos két vagy három személyes, tágas és kényelmes sátor.

Kiegészítőként kapható új horgászágy, az előző évről ott vannak a hálózsákok, amik a hűvösebb napokon is melegen tartják az embert.

A vízparton megfelelő kényelmet nyújt a komfortos és a klasszikus horgásszék, melyekről egyaránt figyelheti a kapás érkezését.

 

E termékcsoporton belül is vannak újabb tárolásra alkalmas eszközök, táskák, bot tokok és dobozok.

 

A botok stabil elhelyezésére a rod pod-ok állnak rendelkezésre, amikre fixen felfogatható az új elektromos kapásjelzők valamelyike. 

Kései órán, sötétedés után rendkívül hasznos kiegészítőként szolgál a LED fénnyel szerelt fejlámpa. Egyéb kiegészítőként van új etetőanyag bekeverésére alkalmas vödör, tartozék tállal és a már kész csali bedobására alkalmas csúzli. 

A fogás partra emelését a komplett merítőszák, a merítőfej és az ahhoz illeszkedő nyél segíti.

A felszerelések elkészítéséhez különböző kiegészítőül ott vannak a zárókapcsok, az előkesúlyok, az ütközők, a method-feeder kosarak és a filéző késkészlet. 

A horgászatnál viselt ruházati termékek skálája is bővült ebben az évben.

A thermo öltözet vízhatlan meleg kapucnis kabátból és nadrágból áll. A kabát alatt kényelmes viselet lehet a cipzáros polár pulóver, amit önmagában tavasszal és ősszel egyaránt hordhat a tóparti pecás. Lábbelik közt megtalálja a minden talajtípuson stabilan tartó bakancsot és a téli csizmát. 

A Predator-Z és Predator-Z Oplus termékek a rablóhalas pergető horgászatok során nyújtanak kiváló segítséget az eredményes kapásokhoz. Az új botokkal – melyeknek nyele EVA vagy EVA-parafa kialakítással készült – sikeresen tud majd harcsát és/vagy csukát meghorgászni a számos új műcsali horogra tűzésével.

A fonott főzsinórok és előkezsinórok több méreteben kaphatók. Két típusú élőcsali-vödörrel gyarapodott a kínálat, ezek mindegyike két-két méretben kapható. 

A felszerelés tárolására az almárkára jellemző fekete alapon piros színnel díszített öv- és válltáskák, botzsák került forgalomba. 

Keresse termékeinket webáruházunkban, üzleteinkben és viszonteladó partnereinknél.

 

Carp Zoom – Fogásra született

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!