h
0
Vadonatúj Marshal táskák és botzsákok
2018. Máj. 25.

A Carp Zoom több, mint egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.

Carp Zoom tesztcsapat

A CarpZoom családhoz tartozó prémiumkategóriás Marshal márka a tavalyi évben remek termékeivel robbant be a piacra. Botok, orsók, horgok, leszúrók, kapásjelzők mellett idén már táskák és botzsákok is a paletta részét képezik, melyeket most be is mutatunk.

 

 

Bélelt csalitáska

Nagyméretű és minden igényt kielégítő 25 literes csalitartó táska, melynek szigetelt belső része a melegben is megvédi a csalinkat a túlzott felmelegedéstől. Az etetésre és csalizásra szánt kaja még fagyasztott állapotban is jó ideig megtartja benne az állagát. Az első tépőzáras, és a két hálós oldalzsebébe sokféle etetőeszköz és egyéb kiegészítő is elfér. A táska alja gumírozott, így könnyen lemosható. Vállpántja kellően széles és megfelelően bélelt, kényelmesen vihetjük vele a nagymennyiségű kaját. Ezenkívül még kettő, tépőzárral összefogatható fogantyú segíti a pakolást.

 

A táskába nagymennyiségű csali belefér

 

A belseje vastagon bélelt

 

Az oldalzsebekben rengeteg apró kiegészítő elfér, a tépőzáras fülek pedig könnyű fogást biztosítanak

 

Kényelmes vállpánt a hosszabb szállításhoz

 

Masszív cipzárakkal zárhatjuk a csalitartó bélelt részét

  

Nagyméretű horgásztáska

Egy modern megjelenésű, prémium kategóriás táska, melyben felszerelésünk, vagy a ruházatunk is remekül helyet kap. Belső része bátran pakolható, négy oldalzsebébe pedig szelektíven tarthatjuk a kisebb kellékeket, kiegészítőket. A párnázott vállpántjának hossza állítható, ami csattal rögzíthető, vagy akár le is vehető.

 

A nagyméretű belső tér mellett a négy oldalzseb remekül hasznosítható

 

Nagyméretű, erősített cipzárak

 

Összetépőzárazható fülek…

 

… és állítható vállpánt a kényelmes szállításhoz

 

Kompakt botzsák

3+3 bot, azaz három orsóval együtt, valamint három bottest is elfér ebben a zsákban. Továbbá az oldalzsebekben ernyő, merítőháló, leszúrók, dobócső számára is van még hely. A cipzárak és a csatok erősített kivitelűek. A komfortos szállításhoz neoprén fogantyú, és párnázott vállpánt tartozik.

  

Három botot orsóval…

 

… és három bottestet is biztonsággal belecsomagolhatunk

 

A merítőt és a többi felszerelést az oldalzsebekben tarthatjuk

 

Neoprén fogantyú és párnázott vállpánt a szállításhoz

   

Szimpla botzsák

A botzsák belső bélése kellően vastag ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a felszerelésünknek. Cipzárja erős és nagyméretű, így könnyen kezelhető. Orsótartó részébe még a legnagyobb méretű orsó is belefér. Fogantyúja neoprén borítású, kiváló komfortérzetet biztosít.

 

A szimpla botzsák remekül védi az orsóval szerelt botot. Szállításkor kis helyet foglal, ezért a tömött autóban is biztosan találunk neki helyet

Carp Zoom tesztcsapat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!