a
0
Ajándék Sylvania fénycső vásárlóinknak
2011. Dec. 09.
Minden Kedves Vásárlónkat, aki  Eheim technikát (belső szűrő, külső szűrő, automata haletető, vízpumpa, légpumpa) vásárol webáruházunkban megajándékozzuk egy Sylvania Aquastar fénycsővel.
Akvarisztika 1Mivel a T5 és T8 típusokon belül is számos példánya van ezeknek az akváriumvilágításoknak, és Mi azt szeretnénk, hogy Ön a céljainak legmegfelelőbb új fénycsőhöz jusson, ezért a pontos típust is kiválaszthatja.

Hogyan juthatok hozzá a fénycsövemhez?

Amennyiben Ön 2011. december 31-ig bármilyen Eheim belső szűrőt, külső szűrőt, automata haletetőt, vízpumpát vagy légpumpát vásárol a Fisch.hu webáruházban, akkor a vásárlás alkalmával helyezzen a kosarába a Sylvania Aquastar T5, vagy a Sylvania Aquastar T8 fénycsövek közül az Önnek megfelelő modellből egyet és mi azt AJÁNDÉKBA fogjuk küldeni a megvásárolt Eheim technikával együtt. (A kosárban látszódni fog a fénycső ára is, azonban nem fogjuk felszámítani  Önnek az árát.)

A Sylvania Aquastar T5 fénycsöveket itt találja
A Sylvania Aquastar T8 fénycsöveket itt találja

Cikkünket az akvárium megvilágításáról itt olvashatja.

Az akció 2011. december 1-31-éig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az akció időtartama alatt egy és ugyan azon személynek csak 1 db ajándék fénycsövet küldünk ajándékba.
Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek