a
0
Ajándékba Eheim MultiBox
2015. Dec. 03.

Most minden Eheim professionel4+ külső szűrő vásárlásakor ajándékba adunk egy Eheim Multiboxot mely használatával mindvégig a kezünk közelében tarthatunk mindent, anélkül, hogy feleslegesen beszennyeznénk, összecsöpögtetnénk mindent az akvárium környezetében.

Akvarisztika 1

Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, ”vészhelyzet "gombbal a professionel 4+ szűrő család a professionel 3 összes előnyével továbbfejlesztve. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt. Állítható szivattyú teljesítmény.* Egyedi szűrőkosarak, könnyen tisztítható ráccsal. Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrőanyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.
*csak a 4e+ verziónál

Az Eheim az Xtender gomb elforgatásával a szelep megnyílik, így pár napot nyerünk a tisztítással úgy, hogy a biológiai szűrés továbbra is megvan. A szelep kinyitásával a felső szűrővattát kikerülve áramlik a víz. Ezzel a hétköznapra eső tisztítási időt eltolhatjuk a hétvégére.

 

 

Új kialakítású, fénypontja az Xtender gomb
Könnyen kivehető előszűrő lehetővé teszi a durva szennyeződések eltávolítását
Automatikusfeltöltési (légtelenítési) funkció
Fekete átlátszó tartály

 

 

                       

 

MultiBox használata egyszerűen az akvárium oldalfalára akasztva remek tárolót kapunk, amelyet karanténként is használhatunk. Osztott tetővel rendelkezik. Oldalán pedig praktikus, kényelmes tartókonzol kapott helyet.A belső szűrők és alkatrészeik átmeneti tárolására és csepegésmentes szállítására


A munkálatok során az akváriumi növények ideiglenes tárolására....

 Eszközeink tárolására....

 Újonnan érkező halak akklimatizálásában is segítségünkre lehet....

 


 

 

 

     

 

 

Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek