a
0
E heti kiemelt termékeinkről...
2012. Már. 27.

Ezen a héten egy Sera növénytápot, egy prémium minőségű JBL díszhaltápot és a Bio-Lio liofilizált marhaszívét ajánljuk, amely kitűnő természetes teknőseleség. Mindezeket természetesen jóárasítva...

Akvarisztika 1

A Sera Florena egy általános növénytáp, amely valamennyi vízi növény számára megfelelő. Vasat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Nitrát- és foszfátmentes és gondoskodik az egészséges, látványos növénynövekedésről.

haltápok

A JBL Grana Discus prémium minőségű diszkosztáp granulátum formájú, lassan süllyedő, tápdús alapeleség diszkoszhalaknak és más, igényesebb díszhalaknak, pl. törpesügéreknek vagy vitorláshalaknak. A szemcsék hamar átnedvesednek és megpuhulnak, így a válogatósabb diszkoszhalak is kedvelni fogják. Az egyes darabkák különböző sebességgel süllyednek, így minden vízrétegben táplálkozhatnak a halak. A minőségi összetevők optimális növekedést, természetes színpompát és egészséget biztosítanak.

A Bio-Lio teknőstápok az egyik legolcsóbb árkategóriájú termékek a webáruházunkban. Még is ez a Magyarországon gyártott különlegesség, első osztályú táplálék teknőseinknek. A Szív Mix liofilizált marhaszív egy olyan eljárás segítségével készül, amelynek során az eleség tápértékenem változik és az szinte megegyező marad az élő, friss eleség tápértékével. Mivel tartósítószert sem tartalmaznak és a terrárium vizét sem zavarosítják egy rendkívül természetes és praktikus eleség a teknősök számára.


Az akciók 2012. március 30 és 2012 április 5 között érvényesek.

Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!