a
0
EHEIM aquaproLED akvárium szettek
2018. Jan. 08.

Az AquaProLED akvárium készlet a már jól ismert német minőség egy újabb megbízható és hasznos darabja.

Akvarisztika 3

A három különböző űrtartalmú medence mellett a csomag részeként megtalálhatók azok a nélkülözhetetlen termékek, melyek biztosítják az akvárium megfelelő működését.

Világítás, szűrő, fűtő, valamint egyéb kiegészítőként a hőmérő, a halháló és az aljkeret. 

A 86, a 126 és a 180 literes akváriumokban mesterséges körülmények közt élő díszhalak és növényzet számára a korszerű, energiatakarékos LED világítás ideális feltételeket biztosít az említett élővilág számára.

Ez a fényforrás önmagában fontos szereplője a fotoszintézis lezajlásának amely egy biológiai reakciót foglal magában, melyben az élőlények a napfény energiáját felhasználva szervetlen anyagból szerves anyagot hoznak létre. A folyamata során anyagcsere megy végbe (metabolizmus), amely lebontó (katabolikus) és felépítő (anabolikus) műveletekből tevődik össze. Egyenletesen osztják el a fényt a vízzel töltött medencékben, ennek köszönhetően az abban élő organizmusok megfelelően növekednek. Fényerejük valósághűen visszaadja a víz alatti világ természetességét. 

Az akváriumok fekete és fehér színben választhatóak. Fedele egyszerűen eltávolítható, ennek köszönhetően belső tere könnyen alakítható, tisztítható.

 

Tartozék az Aquaball belső szűrő, mely az Easy Click” rendszerének köszönhetően a szűrőanyag-tartályok nehézség nélkül kezelhetőek és a diffúzor mellett esőztető funkciója is van az eszköznek. 

 

A megfelelő vízhőmérsékletet a Jäger fűtők gondoskodnak. A legmodernebb technológiával készült hőfokszabályozós készülék egy szigorú minőségi ellenőrzés mellett kifejlesztett ultramodern elektronikus termikus eszközök. 

Utóbbi beállítását ellenőrizni lehet a szintén tartozék hőmérővel. A háló praktikus a halak kiemelésére a tisztítások során. 

 

Végül pedig ott az aljkeret, amely védi az akvárium éleit és sarkait, egyben díszítő elemként is szolgál.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!