a
0
Eheim Aquastyle
2015. Már. 03.
Az Eheim új nano akváriumcsaládja, az Aquastyle tökéletes választás a garnélás, vagy a növényes akvarisztika iránt érdeklődőknek.
Akvarisztika 1

A kiváló, tiszta, lekerekített sarkú, minőségi üvegből készült Eheim aquastyle nano akváriumok 16, 24 és 35 literes térfogatban kaphatóak.  Mindegyik medencéhez üvegtető is tartozik, valamint   speciális gumiágyazás is. A lakás igazi szemet gyönyörködtető, élő dísze lehet.A szűréstechnikában etalonnak számító német Eheim márka mérnökei nem csupán egy „üvegedényt” terveztek, amihez a már meglévő technikából csomagoltak a dobozba kiegészítőket.

 A stílus és a funkcional itás figyelembevételével egy vadonatúj belső, sarokban elhelyezkedő szűrőt terveztek. Ennek egyik legfőbb tulajdonsága, hogy nem csupán egy szivacsszűrő, hanem egy teljes értékű biológiai szűrő. A szivacson felül bio-szűrőanyag (pl.: Eheim Substratpro /ez alapból is része a csomagnak!!!/ ) is elhelyezhető benne. Ezen kívül egy úgynevezett „mediabox” is található benne, ami további szűrőanyagok tárolására szolgál (pl.: növénytáp, gyógyszer, aktív-szén, stb.).

A sarokszűrő lényege, hogy minden irányból egyenletesen szívja és tisztítja át az akvárium vizét. Ezek a „szívórácsok” pedig úgy vannak tervezve, hogy nano akváriumokban élő kisebb halakat és garnélákat se tudják magukba szívni.A szűrő mellett a szintén új fejlesztésű, nagy fényerejű LED-világítás biztosítja, hogy egy tökéletes növényes  mini akvárium legyen az Eheim aquastyle. Nem csak 7 wattos fogyasztása révén energiatakarékos, hanem 20 000 órás élettartama miatt is!Mindhárom méretű nano akváriumhoz a stílushoz igazodó, gyöngyház-fekete akvárium bútor is  rendelhető.
Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!