a
0
EHEIM automata haletető
2020. Okt. 20.

 

Megbízható és egyszerű eszköz a halak rendszeres etetéséhez. Aktív szellőztetővel működik, így a táplálék, amely lehet granulátum vagy pehely, mindvégig szárazon marad a tartályban.

 

Akvarisztika 3

 

Az egyszerű, kézreálló nyomógomboknak és digitális kijelzőjének köszönhetően könnyen programozható, akár nedves, vizes kézzel is beállítható.

 

   

 

Napi 4 előre megadott időpontban képes a vízi kedvencek etetésére, alkalmanként egyszer, vagy kétszer forgatva a 100 ml-es tartályt.

Kényelmesen felrögzíthető az akváriumüveg szélére.

 

 

Az EHEIM etetőberendezés előnye az is, hogy a halak hozzászoknak az adott időpontokban kapott ételhez. Ezeken az alkalmakon érdemes megfigyelheti a halak reakcióját, amiből aztán kikalkulálható a táplálék mennyisége és annak napi gyakorisága. A hal már várja, így az nem sodródik a víz felszínén, a mennyiség beállításának köszönhetően mind elfogyassza, és a víz hosszabb ideig tiszta marad.

 

 

Elengedhetetlen készülék az akváriumtulajdonosok számára, hiszen a mindennapos használaton túl megkönnyíti a nyaralás és egyéb rövidebb-hosszabb távollét alatt halaink etetését, így gondmentessé teszi táplálásukat.

 

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek