a
0
Eheim Magas energiatartalmú lemezes díszhaltáp
2018. Máj. 10.

Az egészséges táplálkozás, mint minden élőlény számára halaink életében is fontos szerepet játszik.

 

 

 

Akvarisztika 3

 

Az Eheim által kifejlesztett Professionel haleledel egy különösen tápláló ugyanakkor nagyon egészséges prémium élelmiszer. Természetes anyagokból készült, mint amilyen a friss tengeri moszat, a vadon fogott hering és a garnélarák.

Egy új és gondos gyártási folyamat biztosítja, hogy az adalékok szennyeződés mentesen kerüljenek az előállított eleségbe. A telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavak, valamint a fehérje és a zsír megfelelő arányban való hozzáadása biztosítja a sügérek egészséges táplálkozását. Az emésztést elősegíti a kis adag nyers rost, és hamu


A magas energiatartalmú lemezes díszhaltáp a legtöbb édesvízi díszhal számára ajánlott.

 

 

 

 

Különösen javasolt legyengült egyedek erősítésére és tenyészállatok etetésére.
Lemezes kialakítása miatt tovább lebeg, így kitűnő a felszínen táplálkozó halak számára is. A vízben aztán a pelyhek megduzzadnak majd lassan elsüllyednek, így az akvárium alsó részén élő halak részére is elérhetővé válik. Ez azt is jelenti, hogy az akvárium vize nem szennyeződik, nem válik zavarossá ettől az eleségtől, hisz fenntartja formáját megdagadása után is, és a benne lévő vitaminok sem vesznek el. A magas vitamintartalmával támogatja az immunrendszert.

 

 

 


Egészséges, skorbutmentes állomány fejlődik a hozzáadott C-vitaminnak köszönhetően. Nedvességtartalma csupán 7%

Teljes értékű főeleségként adható.
Formabontó csomagolása segíti a kényelmesebb etetést.

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!