a
0
Eheim termékek akcióban!
2017. Dec. 11.

Ha akvarisztika, akkor Eheim!

Engedménnyel kaphatóak a következő technikai eszközök, melyek elengedhetetlen részei egy-egy jól működő és ideális körülményeket biztosító akváriumnak.

A víz mozgatására az Eheim streamON áramoltató szivattyúk a Compact édesvízi és a Compact+ marine tengervízi pumpák.

Tisztítására pedig választhatja a Professionel 3 – 350 külső szűrőt töltettel vagy az Ecco külső szűrőt Substrat töltettel.

Fisch hírek

A streamON 3000 és 3800 vízmozgató szivattyú kitűnő választás az akvárium vízének megfelelő áramoltatásának biztosításához. Kis helyet foglal, nagy hatékonysággal működik, ennek köszönhetően optimális módon képes keringtetni az édesvizes medence vizét.

 

Compact+ és a Compact+ marine pumpa sokrétű felhasználhatósága, megbízható, csendes működése már sok akvaristát meggyőzött. Vízbe merítve és szárazon egyaránt használható. Válassza a Compact +3000, vagy a +5000 pumpát édesvízzel, míg a Compact+ marine típust tengervízzel töltött kisebb-nagyobb méretű akváriumokhoz.

 

A Professionel 3 – 350 külső szűrő töltettel tökéletesen tiszta és biológiailag kifogástalan vizet biztosít a díszhalak és növényzet részére. Nagy tartálytérfogattal rendelkezik. Az előszűrő könnyedén kivehető, és míg az a durva szennyeződéseket kiválóan eltávolítja addig a biológiai szűrőanyag az apróbb kórokozókat köti meg. Ennél a típusnál a mechanikai tisztításra ritkábban van szükség. Automatikus feltöltési funkcióval rendelkezik.

 

Az Ecco külső szűrő Substrat töltettel a minőség és a hatékonyság mellett az energia-takarékosságot képviseli. Rendkívül csendes működés közben. A szűrőkosár elrendezésének köszönhetően nagyon könnyű a szűrőt tisztítani.

 

 

Fisch hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!