a
0
Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!
2013. Jún. 24.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet! Ha webáruházunkban vásárolsz a végösszeg 10%-át, hűségpontokban vissza adjuk. A következő vásárlásakor pedig, akár 50%-kal is kevesebbet fizethetsz! Részletek az alábbiakban.

Akvarisztika 1

hűségpont

Akciónk részletes leírása

A webáruházban történő vásárlások alkalmával kupon pontokat lehet szerezni, amelyek a későbbiekben levásárolhatóak.
Az akvaririsztikai webáruházban történt vásárlás minden 100 forintja után, 10 pont jár (azaz 10%). Például 2000 Ft-os vásárlás esetén 200 pontot írunk jóvá.

Figyelem! A megszerzett pontok érvényessége 180 nap. Az érvényességi idő lejárta után az érvényüket vesztett pontok automatikusan törlődnek. Ezek azok a pontok, amelyek megszerzéséig idejüktől számított 180 napon belül nem lettek beváltva. A lejárat előtt egy hónappal, illetve 10 nappal e-mailben, emlékeztető értesítést küldünk.

Pontok beváltása
A pontok beváltáskor 1 forintot érnek (például 200 pont 200 Ft kedvezmény a vásárlás végösszegéből).

Vásárláskor a rendelés értékének maximum az 50%-áig váltható be kupon-pont. A megszerzett pontok akkor aktiválódnak, ha megrendelésed visszaigazolt státuszba kerül. Amennyiben vásárláskor kupon-pontot váltasz be, akkor azért a rendelésért nem kapsz újabb pontokat. Akciós termékek vásárlásáért sem jár kupon-pont, illetve nem vásárolható le ilyen termékekre.A vásárláskor a beváltani kívánt kupon-pontok adminisztrációját a /kosár tartalma/ mezőben található, Részletek gomb megnyomásával éri el. Itt a mennyiség oszlop utolsó sorában található a jóváírásra felhasználható pont mennyiség. Ha változtatni szeretnél a beváltandó pontok számán, akkor át kell írni a mennyiséget, majd a Módosít gomb megnyomásával véglegesítheti a változásokat. A pontok nem átruházhatók.

Saját kupon-pontok
A kupon pontok a Felhasználói fiók mezőben található, Kupon pontok gomb segítségével ellenőrizhető.

hűségpont

A könnyebb átláthatóság érdeképen listában szereplő kupon-pontokat színkódokkal láttuk el, amelyek jelentése:
- szürke: még nem jóváhagyott, vagy már levásárolt (inaktív) pontok
- kék: felhasználható kupon-pontok.

A felület felső részén található kupon kód aktiválása mezőben tudja beváltani egyedi kupon-pont szelvényét, ami beváltáskor azonnal jóváíródik kupon-pont számláján. Egy kupon-szelvény kódja csak egyszer aktiválható!
 
Amennyiben bármilyen észrevételed, kérdésed, vagy javaslatod van, kérünk jelezd a contact@fisch.hu e-mail címen, vagy bármelyik elérhetőségünkün.
 
Jó vásárlást, hobbijához pedig kellemes időtöltést kívánunk!

A Fisch.hu webáruház csapata

Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!