a
0
H.A.C. 2011 – 3. Magyar Akvakertész Verseny
2011. Szep. 19.
Az utóbbi két év sikereinek köszönhetően ismét meghirdetésre került Magyarország legrangosabb akvarisztikai versenye, a Hungarian Aquascaping Contest (H.A.C.) 2011.
Akvarisztika 1

Magyar Akvakertész Verseny HAC 2011
A verseny célja  a hazai akvaketészet fejlődésének támogatása, a növényes akvarisztika népszerűsítése. Ezért versenyre kizárólag a hazai akvaristák nevezéseit várják. 
A megmérettetés összdíjazás felülmúlja a tavalyit! Az idén csaknem 700 ezer forint összegben kerülnek nyeremények átadásra az első öt helyezettnek, amelyet hazai cégek és az Akváriummagazin biztosít. A Fisch Kft.(magazinunk üzemeltetője) is számos Eheim és Sylvania nyereménnyel emeli a verseny színvonalát...


Orbán Hunor alkotása, azaz a tavalyi győztes akvárium
(forrás: http://hac-aquascaping-contest.com)


A zsűriben a GreenAqua alapítóion kívül (Farkas Balázs, Lantos Viktor, Néder Attila) a tavalyi győztes, Orbán Hunor (oRphEus) is helyet kapott. A külföldről érkező egyik zsűritag Filipe Alves Oliveira lesz, másikuk kiléte a hagyományoknak megfelelően egyelőre még ismeretlen. :-)

Részletes versenykiírás és a nevezés a H.A.C. 2011 oldalán található (klikk)
A nevezéseket 2011. november 11-ig várják. Az eredményhirdetésre pedig decemberben fog sor kerülni, amelyről mi is beszámolunk majd.

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek!
Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!