a
0
Heti Eheim akciók
2012. Ápr. 24.

Az akció 2012 május 3.-áig meghosszabbítva!  Ezen a héten az egy akasztós szűrőt (Eheim Liberty 200) és egy Eheim Compact vízpumpát emeltünk ki, amely csütörtök éjfélig jelentős kedvezménnyel vásárolható meg.

Akvarisztika 1

Az Eheim Liberty 200 akasztós szűrő a család legnagyobb tagja. Többféle szűrőpatronnal egészíthető ki, a normál szivacson felül bio-szivacs és aktívszén patronok is kaphatók hozzá. 760 liter/órás teljesítményével  kiváló vízforgatást biztosít. Ráadásul kompatibilisek az Eheim-MP akváriumok gyári világítással ellátott akváriumfedeleivel is.

Felépítésénél fogva szinte elnyűhetetlen. Takarítani is nagyon könnyű, magát az akváriumot nem is kell megbolygatni, hiszen minden kívül van, csakúgy, mint egy külső szűrőnél.

Eheim Liberty

Az Eheim Compact 600 vízpumpa a Compact család legkisebb tagja. Emelési magassága 130 cm, teljesítmény 600 liter óránként. A Compact vízforgatók olyannyira megbízható, hogy az orvostechnikai és a számítástechnikai eszközökhöz is felhasználják őket. Akár teljesen víz alá meríthetők, de az akváriumon kívül is üzemeltethetők.

Akvarisztika 1

Hozzászólások:

Csaba1964

Nézelődő

nézelődik, ismerkedik....

Regisztrált:
2013-05-16

Jó napot.Egy eheim katalogusra lenne szükségem.Postai uton. Köszönöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek