a
0
Ismét Sylvania világítás - AKCIÓ!
2012. Már. 09.
Minden Sylvania akváriumi, vagy terráriumi fényforrás vásárlása esetén egy másikat is adunk ajándékba, hiszen párban szép az élet...
Akvarisztika 1

Sylvania fénycső

A kiválasztott Sylvania fénycsövek típusa akár eltérő is lehet, hosszúságuknak azonban azonosnak kell lenniük. Ha két különböző típust választ, mindig az olcsóbbik lesz az ajándék.

Tehát egy 590 mm-es Sylvania Aquastar T5  fénycső mellé, nyugodtan választhat egy más típusú 590 mm-es Sylvania fénycsövet (például: Sylvania Grolux T5-öt).

Sylvania akváriumi fénycső


Hogyan juthatok hozzá az ajándék Sylvánia világításomhoz?


A vásárlás alkalmával helyezze a kosarába mindkét Sylvania fényforrást és mi az egyiket AJÁNDÉKBA fogjuk küldeni a megvásárolt termékkel/termékekkel együtt. (A kosárban látszódni fog az ajándék fényforrás ára is, azonban nem fogjuk felszámítani Önnek az árát.)

Cikkünket az akvárium megvilágításáról itt olvashatja.

Az akció 2012. március 2-től 2012. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az akció időtartama alatt egy és ugyan azon személynek csak 1 db ajándék fénycsövet küldünk ajándékba.
Ha a természetes fényt kell pótolnia – akár növényeinek, az akváriumában vagy a terráriumban – ma már az Ön számára is elérhető a Sylvania széleskörű világítási megoldása. Például a Sylvania GRO-LUX®, amely a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott növényvilágítás az egész világon. Ahogy egy tapasztalt felhasználó, vagy akár egy lelkiismeretes hobbista, Ön is tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő világítás kedvenc kisállatai számára. Világítástechnikai mérnökeink egyedi spektrális eloszlású fényforrásokat fejlesztettek ki majd minden eltérő felhasználási feladatra, amelyek,önállóan vagy kombinálva, a legjobb eredménnyel szolgálnak a komplex biológiai követelményekre. Akár a növényeknek, halaknak, koralloknak, hüllőknek vagy az egészében biotóp akváriumoknak és terráriumoknak is megtalálja a megfelelő világítást a Sylvániával. Ez a katalógus lehetőséget ad arra, hogy könnyebben meghozza döntését a saját, egyéni világítási követelményeiről.


A SYLVANIA-ról...Az 1900-as évek elején Pennsylvaniában alapított Sylvania izzólámpákat kezdett gyártani, valamint vákuumcsöveket az éppen kibontakozó rádiózás számára. Ma a Havells Sylvania egyike a világ legnagyobb fényforrás gyártóinak és a lámpák széles választékát állítja elő, úgymint izzólámpákat, halogéneket, energiatakarékos lámpákat,fénycsöveket, LED-eket valamint egyéb speciális termékeket professzionális felhasználók számára. Európában egyértelműen a legnagyobb gyártó és a piacvezetőaz akváriumi, terráriumi fényforrások területén.


 Elhivatottságunk és hozzáértésünk legmegtisztelőbb bizonyítéka, hogy a híres JY Cousteau kapitány is Sylvania lámpákat használt víz alatti forgatásaihoz a világ legnagyobb akváriumában.

 

A világszerte megtalálható 18 gyárából az akvaristáknak fejlesztett, a katalógusban megtalálható fényforrásai, a következőkhöz kötődnek.

Erlangen (Németország) ahol a fénycsövek minden típusa készül. Gyártócsarnokaiban működnek olyan fénycsősorok,melyek óránként 9 600 darab csövet gyártanak, és ha évente az összes T8 fénycsövet sorba raknánk a 45 244 km hosszuk bőven meghaladja a Föld egyenlítőjét.

Tienen (Belgium) specialistája a halogéneknek, nagynyomású lámpáknak, ahol a tengeri akváriumok és egyesterráriumi fényforrások születnek. Központi laborjában évente kb. 250 vizsgálatot végeznek a fényforrások kémiaiés mechanikai paramétereiről.


Minőség

A Sylvania élenjár az ökológiát szerető emberek számára igazán fontos környezetvédelemben is. A világon először a Sylvania kapta meg az ISO 14001 minősítést a fényforrás gyártók közül.
Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!