a
0
Megérkeztek az új Eheim Pond termékek a kerti tavak elengedhetetlen kellékei
2016. Ápr. 12.

 

Megérkeztek az Eheim kerti tavi szűrői és szivattyúi melyek a kerti tavak elengedhetetlen kellékei közé tartoznak.

 

 

A kompakt méretű Pond Play szökőkút szivattyú, kellemes látványt biztosít tulajdonosa számára dísz kutak és patakok dekorációjaként.

Az ultrakompakt és szuper-csendes Pond Flow szivattyúnak a tó tisztításában van jelentős szerepe, hiszen a nagyobb szennyeződéseket is képes kiszűrni annak vízéből.

A Pond Loop komplett átfolyó szűrő működése a tó tiszta vízének biztosításában tölt be fontos funkciót, használatával a növényzet és állatvilág is természetes környezetben fejlődhet.

A Pond Press komplett szűrő kristálytiszta tóvizet biztosít a lehető legjobb feltételek mellett a növények és állatok számára, hogy azok természetes környezetben növekedjenek, fejlődjenek.

Az algamentesítésre, a zavaros, kórokozós víz megtisztítására szolgál a Pond Clearuvc UVC-sterilizáló. Használata segíti a halak és a növényzet egészséges növekedését

A Pond AIR tólevegőztető az egyenletes oxigénellátást biztosítja. Segíti a tószűrő hatékonyságát, mivel az oxigén befúvás hatására a baktériumok és egyéb szennyeződések könnyebben ürülnek ki. Egészséges vízi környezetet teremt a tó élővilága számára.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek