a
0
PondZoom: a kerti tavi halak eledele
2018. Ápr. 23.

Az egészséges növekedésben és fejlődésben a megfelelő étrend kiválasztása nagyon fontos szerepet játszik a kerti tavi halak életében.

A különféle típusú táplálékok minden igényt kielégítő kínálattal rendelkeznek.

Akvarisztika 3

A PondZoom termékcsalád változatos eleségei magas minőségű alapanyagok felhasználásával, hozzáadott vitaminokkal és nyomelemekkel készültek. Így van ez a lemezes Pond Flakes főeleség esetében is, melyből ennek köszönhetően könnyebben szívódik fel a tápanyag, aminek az a jótékony hatása van, hogy kevésbé szennyeződik a tó vize.

A Pond Sticks egy prémium minőségű színesítő táp, a VitaSticks pedig egy extra magas vitamintartalmú főeleség. Összetételük és gyártási technológiájuk eredménye, hogy minimális a túletetés lehetősége. Méretük és formájuk kapcsán akár a kézből való etetés is kivitelezhető velük.

 

 

Spirulinával, búzacsírával, karotinoiddal (capsanthin) vitaminokkal és természetes immunstimulánsokkal vannak dúsítva, melyek elősegítik az egészséges emésztést, a tápanyagok megfelelő felszívódását, a kiváló kondíciót és az élettel teli színek kialakulását.

A Power Pearl teljes értékű prémium eledel. Optimális összetétele biztosítja a halak egészséges fejlődését és vitalitását.

A Colour Pearl ahogy az a nevében szerepel, színesítő tápként fejti ki hasznos hatását. A többihez hasonlóan ez is teljes értékű eledel, biztosítja a kedvencek egészséges fejlődését. Összetevői segítik az egészséges emésztést, az energiatartalom a fittségre van jótékony hatással, a karotinoid pedig a csodálatos színekért felel.

A Koi Pearl prémium főeleség pontyoknak (koi: japán kifejezés, magyarul pontyot jelent). Teljes értékű táp, hozzáadott spirulinát tartalmaz, amit a japán tenyésztők hosszú évek óta alkalmaznak, biztosítva ezzel a halak egészségét és látványos megjelenését. Segíti a megfelelő emésztést és természetes módon erősíti a halak színét.

A Koi VitaPearl az előző eledel extra vitaminokkal dúsított változata.

 

Az eledelek etetése kora tavasztól késő őszig lehetséges. Napi 2-4 alkalommal annyit juttassunk a vízbe, amennyit a benne élő kedvenceink néhány perc alatt elfogyasztanak. Célszerű erre időt szánni és megfigyelni, kezdettkor kikísérletezni mekkora az a mennyiség, amelyből nem hagynak, marad a vízfelszínen.

Mindegyik kapható 1 literes kiszerelésben, azon kívül van amelyik 10 literes, illetve 20 literes csomagolásban is megvásárolható.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!