a
0
Sylvania fénycsövek még elérhetők!
2020. Jan. 27.

Típustól eltérően édes- és tengervízi akváriumok megvilágításához használhatók!

Akvarisztika 3

AquaClassic T8; AquaClassic T5

Háromsávos technológiával készültek, színhőmérsékletük 5000K, fényerejük kimagasló.

 

Grolux T5; Grolux T8

Spektrumának kiemelkedően magas kék és vörös szintje segíti a növények egészséges fejlődését. Akváriumokban kiemeli a növények és halak természetes színeit. Fokozza a fotoszintézist a növényekben.

 

Aquastar T5; Aquastar T8

Színhőmérséklet: 10000 Kelvin (a trópusi fényviszonyokat szimulálva). Elősegíti a korallok és a vízinövények fejlődését a kiemelkedően magas vörös és kék spektrumával. Kimagasló fényteljesítmény.

 

Daylightstar T8

Jelentős mértékben gátolja az algák kialakulásának esélyét a különleges UV-STOP bevonatának köszönhetően. Lehetőséget ad arra, hogy halait és növényeit eredeti színeikben láthassa. 5000K-es háromsávos fénycső, nappali fény jellemzőkkel.

 

Coralstar T5; Coralstar T8

A korallzátonyok körül tapasztalható természetes, tengerkék, aktinikus fényviszonyokat állítja elő. A zooxanthellae ostoros egysejtűek fotoszintézisét támogatva segíti a korallok növekedését. Igazi színeikett adja vissza.

 

Marinestar T5

Elősegíti a korall és a gerinctelenek növekedését a zooxanthellák fejlődésének támogatásával. 15000K magas színhőmérsékletű. Reprodukálja a korallzátonyoknál tapasztalható fényhatásokat 420-510 nm hullámhosszú sugárzás segítségével. A tengervízi környezetet élethűen adja vissza.

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!