a
0
TerraPlaza: Az EHEIM is ott lesz!
2010. Okt. 16.
F R I S S Í T V E ! ! !  | Harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2010. október 24-én, a TerraPlaza Budapest Expo. Az első két rendezvényen a magyar terrarisztikai életet már sikerült felrázni, ezért a harmadik alkalommal a magyar akvarisztika is beszáll a rendezvény élvonalába.


Az EHEIM, MP és SYLVANIA termékek iránt érdeklődők a GreenAqua standjánál minden bizonnyal megtalálják számításukat. Az újdonságokkal nem csak kézzel foghatóan lehet majd megismerkedni, hanem kérdés esetén a hazai növényes akvarisztika, neves képviselőitől kaphatnak válaszokat és tanácsokat az érdeklődők.

Ráadásul a Nigro-féle demoakváriumok mellett, meglepetés is kilátásba van helyezve! :-)))

A rendezők ezzel a lépéssel a terrarisztikai programokon túl egy színvonalas hazai akvarisztikai rendezvénysorozatot szeretnének meghonosítani.

Az izgalmas programokat és látnivalókat kínáló rendezvény célja, hogy Magyarországon is szélesebb körökben megvesse a lábát az egzotikus állattartás, így ezentúl a TerraPlaza Budapest keretein belül a két hobbi karöltve fogja népszerűsíteni egymást. Lehetőséget adva ezzel kereskedők, tenyésztők, cégek számára a „hobbistákkal” való szorosabb kapcsolat kialakításra, információszerzésre. A vendégek első kézből szerezhetnek információt a tenyésztőktől, az elismert szakmabeliektől, kluboktól.A börzével egy időben kerül megrendezésre az országos akvarista találkozó is. Az érdeklődők színvonalas szakmai előadásokat hallgathatnak meg az akvarisztika különböző területeiről (garnélák, növényes akvarisztika, halbetegségek) és egy igen érdekes nézőpontból láthatják a legsikeresebb akváriumi hal, a zebradánió tudományos karrierjét.


Helyszín:
1117. Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C
(XI. kerületi Lágymányoson elhelyezkedő ELTE TTK déli tömbje)

További részletek a rendezvényhonlapján:
http://terraplaza.hu/#!pages/hu/informacio.phpHozzászólás írásához be kell jelentkezni!