a
0
TerraPlaza képeken
2010. Okt. 26.
Heti játékunk kérdése akár lehetne ez is: - Hol volt az AkvaSzerk vasárnap? De ez túl könnyű lenne, hiszen látnoki képességek nélkül is sokan tudnák. Természetesen a fővárosban a 3. TerraPlaza-n.

Az már a bejáratnál látszott, hogy hatalmas az érdeklődés. Beljebb már azt is lehetett látni, hogy nem véletlenül.Terrarisztikai vonalon az állatok domináltak. Hatalmas kínálat mutatkozott a különféle pókokból és hüllőkből, amelyeket  igazán jó, börzéhez méltó árakon kínáltak. De lenyűgözött még az élőeleségek látványa is, a hatalmas sáskahad.


Aki ott volt, ezt is láthatta

Akvarisztikai vonalon fordított volt  a helyzet. Inkább a technikai eszközöké, illetve a növényeké volt a főszerep. A populárisabb olcsóbb márkáktól egészen a drágább prémium minőségű eszközökig mindent felvonultattak a börzére érkező kereskedők. Az pedig, aki növényt szeretett volna beszerezni, feltehetően nem ment haza üres kézzel.Az egyetlen berendezett akváriumot a GreenAqua standján láthattuk. Ami  viszont lenyűgöző volt! Bár már olvastam fórumokon, hogy valakinek nem tetszett, mert sok volt benne a neon:) Hát ja! És sapka sem volt rajtuk...Ami hiányzott Nekem, az a díszhal kínálat, vagy egy kis garnélás felvonultatás. Nem mondom, hogy nem volt hal, de arányait nézve a hüllőhöz képest kevesebb. Valószínű a kereskedők sem számítottak ekkora érdeklődésre. De már tudják:) és legközelebb biztosan, ez az igény is ki lesz elégítve...


Se nem hüllő, se nem díszhal. Csak egy kismalac. De a lakásba! – Ő is ott volt...

További fotók ide kattintva, vagy a galériában...


Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!