h
0
Húsvéti nyereményjáték!
2021. Már. 30.

Nyereményjátékunk alatt Önök kuponpontokat gyűjthetnek be a kiadott kódok segítségével. A pontok egész évben felhasználhatóak.

A következő vásárlásánál már akár 50%-os kedvezménnyel is élhet!

Egyéb szerző

Az idei húsvéti akciónk az eddig legnagyobb a ebben az évben, összesen 120 000 forint értékben adunk szerencsés felhasználóinknak extra kedvezményt.
A tojáskeresés április elsejével indul,  a Facebook  oldalunkon fogjuk elszórni a meglepetés kódokat, úgyhogy érdemes lesz követni az oldalt! Minden nap 3 kódot fogunk kitenni különböző időpontokban és értékekben. Minden kód csak egyszer használható, aki gyorsabb az viszi a nyereményt!

 

Gyors linkek:

 

A játék szabályzata:

  • Az ajándékkuponokat Facebook poszt formájában tesszük közzé.
  • Kuponok értéke: 2500 Ft, 10 000 Ft.
  • A kupon kódok beválthatók bejelentkezés után a https://www.fisch.hu/horgasz/user/kupon részen.
  • A kupon kódok egyszeri alkalommal válthatók be!
  • A változtatás jogát a Fisch Kft. fenntartja.

 

Az akció csak a megadott időtartamra 04.01-04.08-ig érvényes. Más kedvezménnyel, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényesek. Az áruház fenntartja a jogot az akció feltételeinek módosítására. Áraink forintban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk.

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!