h
0
III. Method Feeder OB
2018. Aug. 09.

Augusztus 3-4-5.-én került megrendezésr Székesfehérváron a palotavárosi horgász tavon a III.Method Országos Bajnokság, ahol 60 elszánt horgász vágott neki, hogy eldöntse kié legyen az idei bajnoki cím.

Carp Zoom tesztcsapat

Már a döntőbe való bekerülés sem volt egyszerű, hiszen egy elődöntőn kellett az első húsz hely valamelyikét megszerezni az indulás jogához. Feeder csapatunk mind a két indulója Bakos Bálint és Tóth Henrik is sikeresen teljesítette az elődöntőt, viszont Bálint a döntőt egyéb elfoglaltsága miatt már nem tudta elvállalni, így Henrik egyszemélyben képviselve Csapatunkat és készült fel a döntő megmérettetésre. A nagyhalak mellett a rekkenő hőseggel is volt baj bőven, de szerencsére mind a 60 horgásznak sikerült teljesítenie a 3 versenynapot. A versenyt szebbnél szebb fogások színesítették, de keresztbeverésekből sem volt hiány.

Henrik a három nap alatt viszonylag egyenletesen teljesített, így a végeredmény is remekül sikerült, ugyanis bekerült a TOP 10 versenyző közé. A három nap alatt gyűjtött 9 ponttal, 104,5 kg-os fogott összsúllyal a 8. helyen végzett.


Gratulálunk!

Carp Zoom tesztcsapat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!