h
0
Marshal leszúrók, kereszttartók és egyéb kiegészítők
2017. Máj. 22.

A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.

 

Egyéb szerző

A CarpZoom családhoz tartozó prémiumkategóriás Marshal márka az idei évben remek termékeivel robbant be a piacra. Botok, orsók, horgok, leszúrók és bottartó eszközök mellett egy tökéletes pontymatrac is a paletta részét képezi. Ezúttal a leszúrókat, bottartókat és az hozzájuk tartozó kiegészítőket mutatjuk be.

 

PARTRÓL

A partról történő horgászatokhoz egyedi leszúrók (kétféle méretben), kereszttartók (2, illetve 3 botos kivitelben), és egy remek stabilizátor is bekerült a Marshal kínálatába. Az összes darab igényesen kidolgozott, strapabíró anyagból készült, tökéletesre fejlesztett termék.

 

Leszúró

A 15 mm átmérőjű, masszív leszúrók hosszúsága állítható, rögzítő csavarral tökéletesen fixálható. Anyaguk magas szilárdságú alumínium – ez adja tartósságukat is – felületük porszórt, matt fekete színű.

Méretek: 40-70 cm; 50-90 cm

 
Leszúrok kétféle méretben – matt fekete színben


A puhább talajba kézzel is leszúrhatjuk, a keményebb partrészeken pedig használjunk gumikalapácsot


Csak rácsavarozzuk a kereszttartókat és készen is vagyunk

Kereszttartó

A kereszttartók két, illetve hárombotos kivitelben készülnek. Párban kaphatók, a szélesebb változat előre, a szűkebb hátrapasszol, a botoknak megfelelő terpesztést, az orsók hajtókarjának pedig elegendő helyet biztosítva. Anyaguk magas szilárdságú alumínium, felületük porszórt, matt fekete színű. Középen menettel csatlakoztathatók a leszúróhoz.


A párban kapható kereszttartók két, illetve három botos változatban készülnek

Leszúró stabilizátor

A stabilizátor még a laza, puha talajban is tökéletesen rögzíti a bottartót. Ezt az ötletes kiegészítőt akkor ajánlatos használni, amikor a leszúrót kereszttartóval kombináljuk. Anyaga magas szilárdságú alumínium, felülete porszórt, matt fekete színű.


Egy remek és hasznos kiegészítő, ami nem hiányozhat a táskánkból


A stabilizátorba helyezzük bele a leszúrót…


… majd csavarral fixáljuk


Íme a stabilizátorral kiegészített bottartó…


… mely biztosan tart még a legpuhább talajban is

STÉGRŐL

A bemutatott leszúrókat és kereszttartókat ezentúl könnyedén használhatjuk stégről is. Csupán két darab apró kiegészítő szükséges, valamint egy csavarhúzó, és már ülhetünk is botjaink mögött a kedvenc deszkánkon.

 

Stég adapter

Ez a tökéletes adapter lehetővé teszi, hogy stégen is használható legyen a leszúró. Ehhez az adaptert csupán egyetlen csavarral kell rögzíteni a stégdeszkához, majd ezután beleilleszteni a leszúrót, ami a rögzítő csavarral fixálható. Anyaga magas szilárdságú alumínium, felülete porszórt, matt fekete színű.

Az adapter csavarral együtt kapható


Könnyedén rögzíthetjük


A csavarhúzó általában megteszi


Mindkét adapter a helyén

 
Csak bele kell helyeznünk a leszúrókat

Ezután húzzuk meg a rögzítő csavarokat


Következnek a kereszttartók


A komplett szettet készen is beilleszthetjük, illetve ha valaki állandó stégen horgászik, -és persze az biztonságos- akkor egész szezonban a helyén is maradhatnak az adapterek

 


A leszúrókat állításával…


… könnyedén változtathatjuk a botok helyzetét

 

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek