h
0
Shimano termékek a Carp Zoom weboldalán
2018. Jan. 05.

2018. januárjától a FISCH KFT. webáruházi kínálatában magánvevőink számára ismét megvásárolhatók egyes SHIMANO termékek: a különböző horgászmódszerekhez használatos Botok és Orsók, valamint a tárolásra alkalmas Horgásztáskák.

Egyéb szerző

Pergetni, harcsázni szeretne vagy csónakból surf technikát alkalmazva kíván horgászni?

 

Egyéb más népszerű és bevált módszerhez használható pecát keres? Megtalálja a fentieken kívül a bojlizáshoz használható botot, a rakós-, a match-, a feeder-, a picker-, spicc és bolognai botokat egyaránt. Számos változat, több méret.

 

A kínálatban ott vannak a különböző igénybevételre szánt, más-más fékrendszerrel szerelt orsók, mint az első-, hátsó-, nyeletőfékes és a nagyhalas.

Elengedhetetlen kiegészítő felszerelések a tárolásra alkalmas különféle formájú és nagyságú táskák. Megtalálja az egyszerű, egy- és többfakkos típusoktól kezdve, a többfunkciósokon keresztül, amit keres, melyek akár vállra akasztva, vagy háton is hordhatók.

 

A nagy méretűek közt talál olyat, ami bőröndnek megfelelő nagyságú, ezekbe több kisebb- nagyobb tároló táska belefér, azokban elkülönítve tárolható a számtalan, horgászathoz szükséges felszerelés. Ott vannak a botokat és orsókat védő tokok is.

 

A halkímélő termékeket és néhány kiegészítőt, mint amilyen az asztal és az étkezőszett, szintén megtalálja a termékkínálatban.

 

Böngéssze webáruházunk oldalait és rendelje meg a kívánt terméket, termékeket.

 

Mi házhozszállítjuk!

 

Fisch Kft.

Egyéb szerző
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!