h
0
Törzsvásárlói kártya szabályzata

Fisch Kft. Szaküzleteink Törzsvásárlói kártya szabályzata

 

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Fisch Kft által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Lakossági kártya: A kártya használatával 10% kedvezményt biztosít kizárólag a kártya tulajdonosának. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre. A vásárlások értékének az  5% -át pontokban a kártyára felírjuk. 1 pont 1 ft értéknek felel meg.

A kártya tulajdonosnak születésnapját követő 1 hétben a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal 20% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásából, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A kártya birtokos névnapját követően 1 hétben a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal 15% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásából, az aktuális pontkedvezmény mellett.

 

Céges kártya: A kártya használatával 15% kedvezményt biztosítunk kizárólag a kártya tulajdonosának. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre.

A Fisch Kft a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Fisch Kft fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

A Cégnév Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsát. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 1 00 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.  A vásárlások után a vásárlási érték 5 %-át a törzsvásárlói kártyán írjuk jóvá azaz 1 000,-ft után 50 pontot.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán (www.facebook.com/) valamint a www.fisch.hu weboldalon  illetve személyesen a szaküzletben tájékozódhat.                        A pontok egy naptári év után törlődnek. A törlés előtt két héttel a megadott emailcímre értesítőt küldünk.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

 

Ajándékkártya

A befizetett összeg A Fisch Kft kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára. Az ajándék kártya 1 éven belül levásárolandó, ezután elveszik.

Igénybevétel helye

A  Fisch Kft Díszállat és Horgászcikk Szaküzletek:

2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55.

9200 Parkcenter bevásárló központ Mosonmagyaróvár Szekeres Richárd utca 19.

9025 Dunacenter bevásárló központ Győr Csipkegyári utca 11.

 

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint személyesen az üzletben lehet.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Cégnév tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Cégnév, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Cégnév marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Cégnév az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

 

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik fenti beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.