Ingyenes szállítás még: 0 Ft
Beváltható kupon / Ajándékutalvány: 0 Ft
Keresési javaslatok
Ajánlott kategóriák
Ajánlott termékek
Ajánlott kategóriák
Keresési javaslatok
Kategóriák
Akciók
Újdonságok
Blog
2024-02-08
Az új esztendő mindig remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé és elhatározzuk, hogy néhány dolgon változtatunk az életünkben. A horgászat szerelmesei számára is tökéletes lehetőség ez arra, hogy meghatározzák az újévi elhatározásaikat, mellyel még élvezetesebbé tehetik horgászati élményeiket. A Fisch.hu horgász webáruház pedig minden szükséges eszközt és felszerelést kínál a horgászok számára, hogy sikeresen teljesítsék ezeket a fogadalmakat. Íme néhány javaslat a horgászoknak, hogy hogyan tegyék még jobbá a 2024-es horgász évüket.
2024-01-25
2024-es év elején vagyunk, a horgászat ilyenkor pihen. Mi a Carp Zoom háza táján ilyenkor sem tétlenkedünk, javában zajlik az új termékek tesztelése a következő szezonra. A mai napon az a megtiszteltetés ért minket, hogy Mátyásné Siklódi Rita veszi kezébe az új botokat.
2024-01-15
A téli horgászat egy külön műfaj, mely komoly felkészülést igényel. A horgászaton kívül a természet nyugalmát és csendjét találhatjuk a tavak környékén ilyenkor. Ez a csendes időszak azonban kiváló lehetőséget nyújt az otthonunkban végezhető horgászbot karbantartásra is.
2023-12-20
Ahogy a természet lassan belebújik téli kabátjába, a horgászok is elpakolják botjaikat, orsóikat. A téli szünet azonban nem jelenti azt, hogy elfelejtkezhetünk horgászfelszereléseinkről. Sőt! Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy gondoskodjunk eszközeink megfelelő tárolásáról. Lássuk, hogyan őrizhetjük meg horgászcsalik, botok és egyéb kiegészítők állapotát a hideg hónapok alatt!
2023-12-11
Az igazi horgászok télen sem rakják el porosodni a botjaikat. A hideg időszak minden téren új kihívásokat állít a horgász elé. A lenti tanácsokkal érdemes elhagyni a lakás melegét és nekivágni a téli kalandnak! Szerző: Fisch Kft. csapata
2023-12-08
Mikor a természet festőpalettája arany, piros és barna árnyalatokkal van tele, és a nap sugarai a megcsillanó vízen játékosan kacagnak vissza rád, nos, ilyenkor az igazi horgászszenvedély előbújik belőled. Ébred a kalandra szomjazó szellem, a pergető horgászat ideje köszönt be! Még október végén, november elején is érdemes kezedbe venned pergető szerelékedet, hogy ragadozó vadászatra indulj. Szerezz be mindent, hogy kimaxolhasd ezt az időszakot!
2023-12-08
Nézz körül a parton. Hallod a csendet? Ebben a hűvös, novemberi időben sok horgász már csomagolja a felszerelését. De ne te legyél az egyikük! Miért? Mert a hidegvizes horgászatnak megvan az a kis titka, hogy az igazán elszántak, azok, akik ismerik az aromák csodálatos világát, még mindig képesek fantasztikus fogásokat a horogra csalni. Hogy hogyan? Maradj velünk, és eláruljuk!
2023-12-08
A hajnal még csak bátortalanul pislákol, a pára lassan táncol a tükörsima tó fölött, miközben Te, az izgalom és a természet szerelmese, éppen készülsz kilépni az ajtón egy újabb horgászkalandra. De vajon miben? A Fisch webáruházban kapható legjobb horgászkabát vagy felső felöltése olyan, mint egy hivatalos ceremónia: megtisztelő és elengedhetetlen. Ez nem csupán egy öltözék, hanem az a rituálé, ami felkészít a természet és a nagy fogások csodájára. Gyere, fedezzük fel együtt, hogyan öltözz fel, ha most indulnál horgásztúrára!
2023-12-08
Az utóbbi időben biztos a te fejedben is megfordult ez a kérdés: mit adhatnék ajándékba, ami igazán szívet melengető és egyben hasznos is? Ha a családban vagy a baráti körben akad horgászrajongó, akkor most néhány olyan ajándék ötletet mutatunk, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcukra. Olvass tovább!
2023-12-01
Az egyik legrégebbi halfajok a tokfélék, hiszen a dinoszauruszokig, azaz, több mint 200 millió évvel ezelőttre vezethető vissza kialakulásuk. Élőhelyük jellemzően a szubtrópusi tengerek Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Ázsiában. Vándorformák, hiszen több tengeri faj a folyókba vándorol ívni. A pontyok és amurok mellett nagyon kedvelem a tokhalakat. Különlegességük magával ragadó, horgászatuk rendkívül izgalmas.
0