Ingyenes szállítás még: 0 Ft
Beváltható kupon / Ajándékutalvány: 0 Ft
Keresési javaslatok
Ajánlott kategóriák
Ajánlott termékek
Ajánlott kategóriák
Keresési javaslatok
Kategóriák
Akciók
Újdonságok
Emlékeink Carp Zoom nyílt nap - 2010. szeptember 07.
Emlékeink Carp Zoom nyílt nap - 2010. szeptember 07.
Dátum: 2024-03-27

 

A második rendezvényünknek a Százhalombatta mellett található Benta horgászpark adott otthont ezen az „ősz eleji" augusztus végi vasárnapon. Az időjárás egyik szempontból megfelelő volt, mert vizet csak a tóban láttunk és elkerült minket és a kedves kilátogatókat az égi áldás, de másik szemszögből mostohának is nevezhetném a folyamatosan fújó váltakozó erősségű, de többnyire erős szél miatt, ami a halfogásra is kedvezőtlen hatást gyakorolt.

Csapatunkat színeiben jelen volt:

Kocsis László, Tóth Henrik, Zagyva Kristóf, Varga Tamás, Petkes Károly és Polgár Sándor.
Laci és Kristóf match bottal üldözte a halakat, míg Henrik és Tamás a rezgőspiccek segítségét kérte a halfogáshoz a horgászpark 1-2 es taván. E közben Karesz és Sanyi a 7-es bojlis tavon próbált szerencsét.

 

Jól láthatjátok, hogy a finomszerelékes horgászat több válfaja és a bojlizás is szereplője volt a nyílt nap programjának. Bemutatásra kerültek a technikák, felszerelések, szerelékék mellett alkalmazott csalik és etetőanyagok. Fontos... titkaink nincsenek, a célunk az, hogy megmutassuk nektek hogyan, miként lehettek eredményesebbek, hogyan lehet még eredményesebben eltölteni a horgászatra szánt időnket.
Bízunk benne, hogy minden kedves kilátogató - aki előre jelezte részvételét - a nyílt napunkon nem csak az ajándékcsomaggal lett gazdagabb. A közös etetőanyag keverés, csalizás, pellet „panírozás", felszerelések kipróbálása - és a halfogás, ami egyik vendégünknek megadatott - maradandó élményként él bennetek, ugyan úgy, mint a kötetlen beszélgetések, vagy éppen a kis versengés, a célba dobás kapcsán, ahol egy markerúszó mellé kellett a szereléket minél közelebb juttatni. Nagy örömünkre szolgált, hogy két kategóriában tudtuk indítani a versenyzőket a lelkes gyermek közönségnek köszönhetően. Így hat ember került díjazásra a két kategória három-három legeredményesebb versenyzője.

És hogy mi milyen érzésekkel távoztunk a partról?
Egy jó és tartalmas nap áll mögöttünk, amiből ismét rengeteget tanultunk, mit és hogyan kéne csinálni a továbbiakban. Jó volt látni a sok érdeklődő arcot, és hallani az érdekesnél érdekesebb kérdéseket valamint az örömteli kis beszámolókat, amiben a látogatók a Carp Zoom termékeivel cserkészték be a szebbnél szebb halakat. Megnyugtatunk mindenkit, hogy folytatjuk az ilyen jellegű rendezvényeinket és bízunk benne, hogy egyre több és több horgászcimbora látogat ki velünk együtt a kiszemelt vízpartra.

Aki kint volt ezen a napon velünk a Benta Horgászparkban, reményeink szerint örömmel gondol vissza a történtekre, és mosolygó arccal nézi meg a fotókat.

 

Írta: Ágói Zoltán
Fényképezte:Katona Klaudia
Polgár Sándor
Kocsis László
Ágói Zoltán

 

 

0