Ingyenes szállítás még: 0 Ft
Beváltható kupon / Ajándékutalvány: 0 Ft
Keresési javaslatok
Ajánlott kategóriák
Ajánlott termékek
Ajánlott kategóriák
Keresési javaslatok
Kategóriák
Akciók
Újdonságok
Több mint 10 éve történt!
Több mint 10 éve történt!
Dátum: 2024-04-04

Mint ahogy említettem ez már a tavaly útjára indított rendezvény sorozatunknak harmadik állomása volt, de természetesen nem az utolsó, így javaslom minden kedves olvasónknak, hogy kedvcsinálóként olvassa el az első majd a második nyílt nap beszámolóját, majd tartson velünk a következő rendezvényünkre. Joggal merülhet fel a kérdés miért is szervezünk nyílt napot, rendezvényt bizonyos horgásztavakra?

A válasz, mint se gondolnánk, igazán egyszerű. Szeretnénk veletek még jobban megismertetni a Carp Zoom termékeket, megmutatni csalizási tippeket, trükköket, etetőanyag keverési tanácsokat első kézből, azoktól az emberektől, akik ezeket a termékeket nap, mint nap eredményesen használják. Egy ilyen nyílt nap mindig alkalmat ad arra, hogy egy kötetlen beszélgetésbe bonyolódjunk bármelyik érdeklődő horgásztársunkkal, és tanuljunk egymás szavaiból.

Így volt ez a mostani, május 1-jei vasárnapon. Ezt az eseményt tényleg nyílt napnak terveztük a szó szoros értelmében, mert nem voltak előre tervezett programok. A cél az volt, hogy míg horgászunk közben beszélgetésbe merülünk bárkivel és minden kérdésre választ adunk, amire csak tudunk a Carp Zoom termékek kapcsán. Sajnos kevés ilyen beszélgetésre volt lehetőség, mert a reggel kezdődő és délutánig kisebb szünetekkel tarkított eső nem sok horgászt csalt ki a partra. Viszont itt szeretném minden tiszteletem kifejezni azon sporttársak iránt, akik ezen időjárás körülmények ellenére megjelentek a parton, elismerésünk érte.

A rossz idő ellenére a halak azért megpróbáltak kárpótolni minket, hogy az eső miatt szomorkodó arcunkra egy kis mosolyt csaljanak. A fogott 110 kg körüli zsákmány hatására azért felfelé görbült a szánk, és öröm volt, hogy minden horgászunk - Laci, Henrik, Tamás és Zoli - ki tudta venni a részét a halfogásban, több sikerrel.

Szóval halfogás szempontjából eredményesen zártuk a napot, ami gyógyír volt számunkra annak függvényében, hogy a rendezvényt elmosta az eső. Köszönetünket szeretnénk kifejezni Molnár Úrnak, hogy lehetőséget biztosított nekünk a Préri horgásztavon és Schmidt Attilának hogy mindenben a segítségünkre volt.

Találkozunk a következő Carp Zoom nyílt napon!

0